Ове магнолије пекарске инспирационе кесе од Кате Спаде могу бити слатније од десерта

Магнолиа Бакери, продавница десерта у Њујорку која је позната по свом изгледу Секс и град, пронашао је много више стилски начин да се ухвате носити своје десерте (тј. онај који не укључује ваш Милтон-ескуе сарадник истичући да сте имали мраз на вашој блузи). Почевши од 12. октобра, Кате Спаде Нев Иорк ће продати капсулу колекцију торби инспирисаних посластичарницама.

Постоји торбица у облику цупцаке – очигледан избор, с обзиром на сталне линије људи и аутобуска тура у Њујорку зауставља посвећен покушају третирања – цроссбоди торбу која подсећа на парче ванилиног колача са ружичастим ружичастим буттерцреамом, а чак и квачило које изгледа као скраћена верзија кухињских књига Магнолиа Бакери.

Магнолија Bakery Clutch

Кате Спаде Њујорк

Ако вам је познато да је Мари Поппинс срамота с количином ствари које сте ушли у торбицу, линија такође садржи простране тоте по моделу продавнице Греенвицх Виллаге Магнолиа Бакери и његовим баби-блуе-анд-вхите цупцаке бокес.

Магнолија Bakery Cupcake Carrier

Кате Спаде Њујорк

Заједница може заправо држати четири паковања од кекса, иако на $ 198, можда не желите да ставите ништа за јестиво у њега. На тој белешци, можда избегавајте оловке са оштећењем боје. Или сјај за усне, који може пропуштати. Или новац, јер је тако прљаво. Можда је само празно. (Шалим се углавном.)

Колачићу Purse

Кате Спаде Њујорк

Вероватно најбоља торбица, међутим, једина је само мачка навијачи Магнолије ће заиста ценити: Изгледа баш као контејнер у пијаци од банане. (Ако га раније нисте пробали, потребно је да ћете заобићи сваки други десерт да га поједете квартом.)

Магнолија Bakery Banana Pudding Bag

Кате Спаде Њујорк

Једна са доње стране да то носите јесте да вам може стално трајати бубанског пудинга – и постаните несвјесно узнемирени сваки пут када отворите торбу како бисте пронашли своје мање тастатуре, мобител и новчаник.

Кате Spade New York x Magnolia Bakery Bags

Кате Спаде Њујорк

Свака торбица продаје за $ 198- $ 348, у зависности од стила, иако ће бренд такође продавати кашичице у облику кованог новчаница за 98 долара и кетриџ са кључем за кључеве који можете петље око ручке ваше свакодневне торбе – ако је пуно на љуту није твоја ствар – за 78 долара. Моћи ћете наћи читаву колекцију у Кате Спаде Њујоршким продавницама и онлине.

Пратите Делисх на Инстаграму.