Ове две нове Старбуцкс пиће ће промијенити начин на који пијеш Ицед кафу

Главе, фанатика ледених кава: Од следећег уторка, одаберите Сторе Старбуцкс са резервоарском кафицом у САД-у и Канади ће почети понудити два нова хладна пића која нећете моћи да пронађете у било ком старијој Старбуцкс-у.

слика

Старбуцкс

Тхе Нитро Дирти Цхаи, виђен на десној страни, је спин на класичном каву који укључује пуњење чајне латте са шприцем еспреса. Ова верзија се производи преливом Нитро Цолд Брева преко мешавине класичног сирупа и крема, чинећи различите слојеве хладне пивине и кремасту пену.

Друго ново пиће названо је Нитро Цасцара Цлоуд, створен је преливањем Нитро Цолд Брев-а преко сирупа ванилија и све то превладавају хладном пеном направљеним мешањем млека и сирупа направљеним од каскара, сувог плода од трешње од кафе. Резултат је богато пиће са слатким нотама чоколаде и бобица.

слика

Резервни барови Старбуцкс-а такође служе Цолд Брев Флоатс (Л) и мешавину хладне пиринчице која се назива Мелросе.
Старбуцкс

Данашња два пића ће се 11. јула придружити растућој листи кафе специјалних ледених кафе у Старбуцкс резервним барови у Њујорку, Лос Анђелесу, Чикагу и Хонолулуу који већ укључују пића попут Цолд Брев Флоат, хладна пивница прелила се у сиетлов сладолед у Сијетлу, и Мелросе, хладна пиву која је потресла воћњаком од вишања и служила је марасцхино трешњом.

слика

Пиво кафе (Л) и ледена пена Маццхиато.
Линдсеи Маттхевс

Ако нисте у Сједињеним Државама, постоје и Старбуцкс резервне шипке широм света у Латинској Америци, Азији, Европи и на Блиском истоку који служе својим посебним напитцима.

На примјер, ако посјетите Токио Мидтовн Старбуцкс Ресерве Бар, наћи ћете ексклузивне напитке које су служили само у тој продавници, укључујући и три слојевите ледене Пена Маццхиато и пиво кафе на нацрту који се инфицира са зрном кафе јер се вуче кроз славину.

Док Еспрессо Тониц такође је ексклузиван за Токио Мидтовн Старбуцкс Ресерве Бар, можете лако освежити овај освежавајући ледени кафени кафу преливањем два снимка еспреса преко хладне чаше Тониц Ватер Ватер. Резултат има укус као варијантна верзија ледене кафе са лаганим додиром цитруса.

Срећно покушавам да пијем чисту ледену кафу икада.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.