Овај “танац са звездама” отвара се о њеној тежини од 70 фунти

Током последње две године, слатке мале лазљивице звезда Саша Пиетерс се суочила са лудим количином неких великих коментара на интернету о њеној тежини. Само 12 када је почела ПЛЛ, њено тело је морало да се промени, али је хормонска неравнотежа довела до тога да добије значајну количину тежине према крају извођења серије.

Пиетерсе је отворена о њеној борби са имиџом тела и њеном здравственом стању под контролом на Инстаграму, и јавно је о томе први пут говорила Плес са звездама ове седмице, у којој тренутно наступа са партнером Глебом Савцхенком.

Емоционални Пиетерсе је рекао Савченку да је у последње две године стицао око 70 фунти, а неко време није знао зашто се њено тело мења.

“Нисам имао начин да то решим”, рекла је.

Да би ствари погоршале, почела је да добија тоне грубих коментара о друштвеним медијима, када су јој људи назвали масноћу и питали да ли је трудна.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Мојим невјероватним и љубазним навијачима, ријечи не могу изразити колико сам изненађен јако! Тако сам захвалан због наклоности коју имате за мене, Алисон и Претти Литтле Лиарс! Нећемо моћи да то учинимо без тебе! Ја радим оно што волим сваки дан због вас! Како сте многи приметили да је моје тело прошло кроз неке промене, и желим да очистим ваздух и да вам објасним. Ја сам се суочио са лошим неравнотежним хормоном који је потпуно уништио моје тело. Желим да вас уверим да сам здрав и да све вратим на прави пут! Велика захвалност свима који сте били у мом углу! Ми живимо у таквом судском менталном друштву које ставља сваку врсту мане, укључујући и повећање телесне тежине, у исту категорију. А за оне који се боре са било којим здравственим проблемом, хормонском неравнотежом и повећањем телесне тежине, ја вас позивам и охрабрујем да то учините у здравом дворцу. ВАС и ВАШО здравље су оно што је битно, а не од ваших других мишљења и претпоставки. Стицање здравог здравља није само радити и једити исправно (иако изузетно важно), већ је ио окружењу са онима који брину о теби и желе да виде како успете и постанете најбољи што можете. Волим сваког од вас и ја вас све драгим за моје срце! Ксококок Сасха

Пост који дели Сасха Пиетерсе Схеаффер (@сасхапиетерсе)

“Било је стварно штетно како су људи реаговали”, објаснио је Пиетерсе. “Било су љуте или љуте што сам изгледао овако: то је била једна од најтежих ствари кроз које сам икада прошао.”

Она је недавно објаснила да јој је дијагностикован синдром полицистичких оваријума, хормонални поремећај који је повезан са повећањем телесне тежине, неправилним периодима и тежином губитка тежине. Коначно, знала је зашто се његова величина променила драстично. Сада, она жели да доведе до свести о поремећају, што често иде без дијагностике.

Вежбање за емисију помогло јој је да почне да губи тежину, и од почетка тренинга ДВТС, Пиетерсе каже да је изгубила 15 килограма. Што је још важније, почиње да се осјећа као сама. За латинску ноћ, плесала је за “Вечину дјевојчица”, инспирацијску поп песму Хаилее Стеинфелда која је пресијала Пиетерсеу за тело позитивну поруку.

После извођења, Пиетерсе је рекао Ерин Андревсу: “Осећам се као да сам увек била срећна особа, а ја сам био тако благословљен с невероватном породицом и пријатељима, али сам прошао кроз тешко време, тако да сам се осећао као ја поново значи свет, искрено. “

Са њеним трчањем ДВТС наставља и предстојеће ПЛЛ спин-офф на Фрееформу, Пиетерсе је превише заузет да се ипак фокусира на мрзитеља.

Погледајте Делисхове нове серије, ВТФоод:

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.