Овај Ресорт вам омогућава да живите као што сте у ХБО-овом “Вестворлд”

Ако сте икада сањали да сте сви црнели, кренули у научно-фантастичну вест на дивљи запад и снимали роботе за забаве, ви сте углавном у срећи – једно одмаралиште у Колораду ће вам омогућити што ближе животу фантазије без (А) претварања у манијак социопата и (Б) кршење закона о ауторским правима ХБО-а.

Отель Гатеваи Цанионс Ресорт & Спа находитса на границе Колорада и Ута, всего в нескольких километрах от отела, где часть ХБО Вестворлд снимљен. У зависности од тога како се емисија спрема за повратак на телевизију од 22. априла, одмаралиште је покренуло Вестворлд-инспирисан пакет за бијег. Уместо да се крећете у забавни парк за богатство убери гдје можете ући у снимања са роботима, као што то чине људи у серији, овај пакет нуди тамер искуства. Уместо пуцања андроида који падају у ту необичне долине људских, можете да одете скеет снимању, да изводите часове стрељања или да играте ласерску ознаку.

Вестворлд vacation package

Гатеваи Цанионс Ресорт & Спа

РЕЗЕРВАТИ ВАШ ТРИП: Гатеваи Цанионс Ресорт & Спа, Гатеваи, ЦО; трипадвисор.цом

Доћи ћеш до јахања коња, прекинути вечером око ватреног оружја, слушати приче о Дивјем западу из кустоса кустоса, Зебулон Мирацле. (Ако то није а Вестворлд-достојно име и наслов, усудићемо се да изађете са бољим.) Чудесна улога није направљена ни за пакет. То је улога коју је имао од 2015. године, помажући у планирању повлачења радозналости и пружајући практично учење о палеонтологији, древној астрономији и америчкој историји.

Вестворлд getaway package

Гранд Цанионс Ресорт & Спа

Пакет такође вам пружа цигаре и све састојке да направите сопствене коктеле Мосле Мулес и шери, а ваша резервација долази са “родитељском масажом” за две особе у спа центру.

Вестворлд getaway package

Гранд Цанионс Ресорт & Спа

Ливин ‘ла вида Вестворлд не долази јефтино, чак и ако нисте у симулираном земљишту. Соба ће вам вратити 999 долара за ноћ, под условом да имате боравак од најмање 1. маја до 30. септембра 2018. Ако имате ту врсту кованог новца – хеј, сви ти месеци коришћења маминог ХБО-а Идите на пријаву уместо на претплату додајте, зар не? – можете резервирати путовање на мрежи или на 866-671-4733, користећи код “запад” приликом резервације.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.