Овај пар именује своју кћерку после маслиновог врта

Сигурно смо сви могли да се сложимо да ће пчеле Оливе Гардена умријети за – али да ли је вриједно именовати своју дјецу након. Чини се да један пар размишља.

Јустин и Јордин Гартон очигледно воле Оливе Гарден толико да су се пар одлучили назвати своју кћерку која је ускоро рођена након ланца ресторана. Јустин је то објавио преко Твитера у недјељу увече подијељењем слике мале дјеце са именом “Оливиа Гартон” која је одштампана на стилу Оливе Гарден логотипа. Написао је фотографију: “Прво део нашег живота смо волели да волимо @оливегарден, сада ћемо провести остатак живота који воли Оливију Гартон,”

Гласовни глумац каже Храна и вино да су он и његова супруга желели да поштују своје талијанско-америчко наслеђе са именом своје ћерке. Пар је кратко сматрао називом “Оливе”, пошто су “избацили штету” Оливе Гартон “, али су изабрали” Оливију “да покажу своју љубав према италијанском ланцу тестенине на суптилнији начин.

“Деца могу бити окрутна, ако знате на шта мислим, а Оливија је мало боље одвојила језик својим средњим именом: Мицхелле”, рекао је Гартон.

Није требало дуго да Оливе Гарден ухвати вјетар вијести. Службени Твиттеров налог ресторана посегнуо је у Гартон и открио да су одлучили Гартоновом одлуком.

Према Рафинерија 29, Маслинова башта била је толико срећна што је избор ресторана понудио Баби Оливиа “рани рођендански поклон.” Надамо се да је садашњи паста паста.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

Добавить комментарий

*

− 3 = 1