Ова Инцредибле Треехоусе Китцхен може бити Ваша

Оно што ћете видети, може довести до потпуног разбијања нивоа ФОМО-а на нивоу границе-одрасле-темпер-тантрум. Можда ће вам се десити да одустанете од посла и размислите о начину живљења као дечака у базену или скакупу сладоледа скокера на острву или било чему што би вам омогућило да избаците свакодневне невоље и проводите сваки дан у овој вили дрвета у Мексику. Упозорени сте.

У Пунта Саиулита у Мексику, постоји низ дрвећа који нису ништа попут оних са којима сте одрасли. Осим очигледног недостатка клупског знакова “Хе Ман Воман Хатерс”, ови домови су више као виле које се боре за листове. Сваки од њих има три до четири спаваће собе, базен, јацуззи, вешерај и више тераса, за извођење неког балкона старгазинг, наравно. Само погледај:

Пунта Sayulita Living Room

Љубазношћу Пунта Саиулита

Али истински импресивна карактеристика је отворена кухиња са својим гранитним острвом – на којој се налазе четири седишта, тако да ваши пријатељи могу гледати како спржите биљке или бичите омлетицу за убијање (јер ко не жели Ирон Цхеф-стилу публике док кувају?) – и масивну оставу, тако да можете заложити довољно да нећете морати да извадите намирнице горе и доље наведено дрвеће. То, претпостављамо, брзо стари. (Иако вреди напоменути да ће консијерке компаније заправо заложити вашу оставу за вас, тако да не морате никада поново да удјете у супермаркет, ако не желите – и ако можете себи приуштити такву врсту ствари.)

Пунта Sayulita kitchen

Љубазношћу Пунта Саиулита

Кухиња је повезана са трпезаријом, а оба простора имају стаклена врата која се могу увући, тако да можете заиста добити свеж ваздух. И живи Швајцарска породица Робинсон-меетс-Георге оф тхе Јунгле сања на највише ниво А-листе.

Пунта Sayulita treehouse

Љубазношћу Пунта Саиулита

Такође постоји и ватра с погледом на Тихи океан, где бисте могли печити с’морес – или само се опустити чашом вина, без потребе да на плажи носите врећицу, као и остали нас.

Пунта Sayulita Treehouse

Љубазношћу Пунта Саиулита

Мјесто изгледа као одмаралиште, али заправо је заједница која је затворена, па би сви ти домови могли бити ваша стална адреса. Ако живите у Сједињеним Државама и озбиљно размишљате о промени сценографије, узмите у обзир: Мексички Устав забрањује не-Мексиканцима да поседују куће у кругу од 50 километара од обале или у кругу од 100 километара од међународних граница земље. Морали би да поставите Фидеицомисо или поверење некретнинама да бисте могли да посједујете властиту башту и то ће вас коштати око 500 до 1500 долара за постављање, а око 500 долара годишње за одржавање, на врху хипотеке и друге трошкове. (Жао ми је да убијем сан, само смо морали да будемо стварни са тобом.)

Међутим, ви бисте имали приступ базену – и погледа – овако:

Пунта Sayulita Treehouse

Љубазношћу Пунта Саиулита

Можете пронаћи још детаља на веб страници Пунта Саиулита. Међутим, ако не можете да замислите да сте спакирали свој живот и да се крећете стварно, можете и да се одморите у једној од ових кућа. Једна је наведена на Аирбнб-у, али ће вам вратити 2.060 долара за ноћ.

Пунта Sayulita Treehouse

Љубазношћу Пунта Саиулита

Хеј, нико никада није рекао да је живео сан – чак и само једну ноћ – био је јефтин.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

− 1 = 1