Ова апликација планира да изађете на вечеру

Једина ствар која је боља од добијања стола за двоје на месту најбољег брунцха у граду је да се плати да оде тамо. То звучи превише добро да би било истинито, али то је управо оно што нова апликација обећава да уради.

Зове се Сеатед, а његова претпоставка је једноставна: Резервишите резервацију у ресторану који га листе, одаберите коју карту желите да примите, а након једења тамо, награда ће се појавити на вашем рачуну око 24 сата касније. Поклон картица није ништа лоша – дали ће вам око 15 долара према Амазон, Старбуцкс-у или Убер-у складу са описом апликације.

слика

Седиште

Ако то звучи нејасно познато, то је зато што Сеатед је преобликовање старе апликације зване ВоцоЛифе. Прва идеја покренута је прошле јесени, са једном кључном разликом: Тада би могли да платите помоћу апликације, па када сте завршили са једењем, могли сте само да одете. Није било чекања или заустављања сервера на чекању, што је учинило као прехрамбена верзија Убера.

слика

Итунес + Сеатед

Сеатед више не нуди ту функцију, али награде су много прилагођене миленијумима него икада раније. Један улов је његова доступност: омогућава вам да резервишете резервацију у око 2.000 ресторана – али у овом тренутку ограничени су на 10 градова.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.