Овај аларм ће вам помоћи да откријете ко је украо ваш ручак

Ми би тврдили да је проблем канцеларије број 1 дефинитивно лопов за храну. Познати су вам ручак за ручак, украсти своје грицкалице, чак и чај на чају. Док је једна жена одлучила да замени бочицу креме за млеко са млеком након што је колега помогао себи, не питајући, сада је једноставнији начин да се ухвати лопов за храну.

Захваљујући компанији АДТ за сигурност, можете инсталирати аларм да бисте задржали табове на било којој малој ствари коју желите. То значи да је канцеларијски фрижидер још једном сигуран простор. Ево како то функционише: Кад год неко уђе у року од 50 цм (19 инча) уређаја, фотографише га и шаље власнику са е-поштом упозоравајући их да је њихова имовина угрожена.

Сигурносна камера најбоље функционише за ствари које се чувају у полици или ладици, али изгледа да је мобилни сигнал који уређај треба да пошаље слике ће се исецати чим затварате врата фрижидера. Дакле, осим ако ваш канцеларијски фрижидер има Ви-Фи, аларм вероватно неће радити превише добро. Међутим, гледање аларма на нечији ручак би требало да буде више него довољно за одвраћање од крађе канцеларије.

Пратите Делисх на Инстаграму.