Осцар Маиер је додао јарак само на флоту Виенермобиле

Ово је 2018. и док још не можемо летјети аутомобили, имамо комплетна млазница која лети преко неба на 100 миља на сат. Мисија Оскара Маиера да своје нове вруће псе доведе у руке што је могуће више Американаца довело је до великог сна и послао човека у ваздух (и опет назад) како би испоручио неке псе. Иди велика или иди кући, тачно?

слика

Љубазношћу Оскара Маиера

Ако се ваша глава окреће у ноћни мокар Елон мошус, објаснићемо. Бренд тоалета има Виенермобиле флоту која се састоји од џиновског аутомобилског аутомобила (оригиналне Виенермобиле), Виенермини, Виенер Ровер, Виенерцицле (Веспа оф сортс) и Виенердроне. Ови жути и црвени начини транспорта извлаче се како би пружили бесплатне франке око нације, а овог лета ЈБ10 ЈетПацк је на писту.

слика

Љубазношћу Оскара Маиера

Оскар Мајер хостује догађаје у Њујорку и Чикагу овог лета, где ће демонтирати ЈетПацк и дати бесплатну храну, укључујући и два најновија производа: 100% пилеће месо са свињским месом и свињетине.

“Потрошачи кажу да желе препознатљиве и чисте састојке”, рекао је менаџер бренда Матт Риезман. “Мислимо да ово стварно испоручује и укус је ван овог света.” Нови пси су сада доступни у продавницама намирница, уз ажурирани класични хот дог, сада направљен без нитрата или вештачких средстава за заштиту.

Пратите Делисх он инстаграм.