Оригинални Тацо Белл мени је поплављен, и долази дуг пут

Куесалупа је сасвим могуће једна од најбољих ствари које се догађају на Тацо Белл менију, што има смисла јер смо чекали три године за то. Али док је додавање новог производа, у свим својим пеппер јацк-ом сирастом добротом, учинило да се питамо зашто то нисмо имали раније, поглед на оригинални Тацо Белл мени помаже да ствари вратимо у перспективу и подсетимо нас само како Срећно смо били са нашим тацосом.

Архивска фотографија која се појавила на мрежи која нас враћа на прву Тацо Белл франшизу коју води пензионисани полицајац Л.А. Кермит Бецки. Фотографија, која се појавила на Тхе Хуффингтон Пост-у, нуди изглед најранијих Тацо Белл менија – све шест од њих (пет, ако узмете у обзир да се буррито појављује два пута, вероватно због различитих сосова, према чланку).

Оригинал Taco Bell Menu
Тхе Хуффингтон Пост

Мени из 1965. године није садржавао ништа осим основе: бурритос, тацос, фријолес, тостадос и чили хамбургери. У међувремену, ми смо овде покушавајући да одлучимо да ли је данас Цоол Ранцх Доритос Лоцос Тацо дан или Доубле Децкер Тацо Супреме дан.

Иако опсег опција није био толико опуштен у току дана, иако су купци Тацо Белл-а у 60-им годинама имали један перк, мало смо љубоморни на: провера од 19 процената. Уз сваку ставку у менију која кошта мање од четвртине, заиста се не може много жалити.

А ипак, и даље мислимо да више волимо да имамо нашу везу преко оброка од 19 центи, чак иако сваки од њих нам доноси невероватне $ 2.99.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

4 + 3 =