Никада нисте приметили ову чудну чињеницу о Јиф кикирикијем маслаца

Кикирики путер је главно у скоро сваком домаћинству. Осим ако нисте алергични, у ком случају се извињавамо због недостатка Реесе-а у вашем животу, дефинитивно сте држали боцу у вашим рукама у неком тренутку или другом. Или у најмању руку, приметио је један на полицама док су куповали куповину. Све ово доводи до недавног открића Твиттера о пакирању Јиф-а.

Погледајте ову фотографију Јиф каде:

слика

Амазон

КУПИТЕ САДА $ 6, амазон.цом

Ништа се не издваја, зар не? Само твоја стара посуда ПБ-а. Фонт “Јиф” изгледа прилично стандардан, сличан Тимес Нев Роман-у, али је растао мало виши. Али, ако га окренете, приметићете – Јиф и даље изгледа као да је преплашен! Наравно, крст у “ф” се издваја мало, али дефинитивно је и даље читљив. То је “ф” превише закривљено да није намерно.

Неко то је показао на Твиттеру прошлог месеца и искрено је окренуо наш свет наопачке. �� Покушајте да направите ПБ & Ј без прелома преко тегле … можете то учинити, али то није тако забавно. Такође, изговорите Џастину, који је ово открио у 2011. години.

И Бриан, који се надам да ради до Тесле до сада.

То је некако искрено за добротворност тамо. Уосталом, Јиф још није рекао ништа о открићима, али су чули ово чудно први видео снимак који ћемо радо поделити са вама овде. Извините нас, док уђемо неким Ореосом у кикирики путер како бисмо прославили ово откриће.

х / т Буззфеед

Пратите Делисх он инстаграм.