Невесте су носили пица букете у низу умјесто умјесто цвијећа

Алерт! Управо смо открили нешто сјајније од свадбене букве црвених ружа: један направљен од црвеног соса и стварно сир. Ланца пица Вилла Италиан Китцхен је управо испразнила потпуно јестиву аранжману слаткиша урезаних у облику, обучених деконструираним састојцима. А ако се овог вијека ожениш сира на пици, можеш добити само једну од својих.

слика

Вила италијанска кухиња

Од сада до 15. јуна, парови који везују чвор овог лета могу ући да освоје сопствени букет, плус пизза боутонниере који ће се прикачити на тук ревер. Оба су направљена од свеже тестенине пице, 100% моцарела целог млека, свежег калифорнијског парадајза и феферона – зато што је довољно добро на ваше тело, ако бисте то рекли ин Ваше тело.

Ово није први пут да смо видели зле геније заменити цвеће за храну. Прошле године је аустралијска невеста користила крофне у праху, а сланина је такође популарна. Искрено, ко није мислио је да ће “за доручак бити лепо” током церемоније венчања?

слика

Вила италијанска кухиња

Да бисте освојили пицерски букет, све што треба да урадите је да дате Вилла Италиан Китцхен своје име, е-пошту и дечије од када и где ће ваше венчање бити. Ланцем бира насумичан број сретних примаоца. А ако га не освојите, још увек ћете добити свадбени поклон, захваљујући ресторану: купон за бесплатни део на диме.

Пратите Делисх он инстаграм.