Нетфлик нови схов ‘Тхе Финал Табле’ је попут интернационалног ‘Топ Цхеф’

Као део нетфликове очигледне мисије да постане претеча прехрамбене телевизије, стреаминг сервис је додао још један кулинарски схов који се зове Завршни сто до његове линије пада. Ово долази након Нетфликових дугогодишњих докумената Цхеф’с Табле и новији хитови Разбио си! и предстојећи Велики британски сала за печење. Па, шта знамо о овој новој емисији? Па, хвала на питању – ми смо прослеђени испод.

Нетфлик то назива “глобалном кулинарском такмичењу”.

То је фантастичан начин да се каже да је то такмичење за кување са кухарима широм света. Кувари ће бити у паровима – укупно 24 људи – ау свакој епизоди ће кухати национална јела из различитих земаља.

Ако вам се свиђа италијанска храна, волети ћете ову емисију.

Цлосе-уп Of Tagliatelle Pasta Served In Plate On Table

Гетти ИмагесЕрик Витсое / ​​ЕиеЕм

Заправо, свидет ћете емисију ако вам се свиђа читав низ различитих међународних кухиња. На истакнутим земљама на којима ће се емитовати центри укључују Италију, Мексико, Шпанију, Енглеску, Бразил, Француску, Јапан, САД и Индију.

Наслов има двоструко значење.

У завршној епизоди, један од конкурентских кувара биће проглашен победником, зарадивши на 10. месту на Финални стол – табела која већ има седам девет ВИП судија.

Долази … ускоро?

У званичном саопштењу компаније Нетфлик, екецс је рекао да ће емисија почети да се приказује касније ове године, али на сајту се наводи 2019..

Свака епизода ће имати судију за госте.

Анне-Сопхие Pic In Restaurant Pic In Valence

Гетти ИмагесМаурице РОУГЕМОНТ

Познати амбасадори и критичари хране ће се појавити у свакој епизоди, плус ВИП из прослављене земље. Ти ВИП-ови су шта Завршни сто сматрало се најбољим кухарима на свету – “легендарним кулинарским иконицама”, ако желите. Ту су: Енрикуе Олвера (Мексико), Андони Адуриз (Шпанија), Цларе Смитх (Велика Британија), Хелена Риззо (Бразил), Винеет Бхатиа (Индија), Грант Ацхатз (САД), Царло Цраццо (Италија), Иосхихиро Нарисава (Јапан) и Анне-Софи Пиц (Француска).

Биће око 9 епизода.

У реду, могли бисмо бити погрешни, али ево наше теорије. Свака епизода се односи на одређену земљу, ау Нетфликовом најављују само девет земаља. То је рекао да има 12 тимова, и елиминишу сваку епизоду до финала. Тако је могуће да финале укључује неколико тимова, не центрира око једне од наведених земаља, и да је 10. епизода. Ускоро ћемо сазнати.

Представа је од главних иза Главни кувар.

Креатори и извршни продуценти су Робин Асхброок и Иасмин Схацклетон, људи који су произвели Главни кувар и МастерЦхеф Јуниор. Жао, Гордон Рамсаи није укључен у овај нови пројекат – или боље речено, нама му није речено.

слика
Цон Поулос

ПРЕТХОДНИ САДРЖАЈ Делисх Цоокбоок, амазон.цом

Добавить комментарий

*

45 − 37 =