Нешто чудно се наставља са Инстаграм налогом целе хране

Нешто чудно се дешава на рачуну Вхоле Фоодс Инстаграм, а теорије фанова су већ дивље. Продавница прехрамбених производа је очистила храну за два празна бела поста, промијенила биографију на емоји пчела, а сада следи само две особе: Беионце и Стинг.

Шта уметници имају заједничко? Осим сх * т-тона Грамми-а, оба њихова имена су повезана с пчелама. Теорија број један: Цела храна жели да сјаји светло о томе шта би се догодило са светом, уколико би популација пчеле исцрпљена. Хвала, @марипаррох. ИЦИМИ, пчеле су пале у брзој стопи – иако је 2017. године број становника порастао за 3 процента – толико да су Уједињене нације прошле године створиле Национални дан пчела како би подигли свест о узроку.

слика

инстаграм

Има много тога да се сазна о овом питању, али укратко, пчеле су витални део производње усева за тоне састојака које редовно једемо, укључујући бадеме, боровнице и лубенице, а њихова станишта уништавају људи. Други корисник Инстаграма шпекулирао је да ће већина (ако не и сви) намирница које Вхоле Фоодс продаје продају без пчела.

Теорија број два: Беионце је хакирао Инстаграм Вхоле Фоодс. Ово је мање вероватно, али би било смешно, па ћемо плутати.

Теорија три, у потпуности састављена од уредника видео снимка Делисх: Тхе Све је љубав филм се премијерно приказује на целој храни. Можемо само да се надамо.

Досли смо до Вхоле Фоодс за коментар, али за сада држе маму. Ми ћемо ажурирати ову причу чим будемо знали више.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

80 + = 84