Најстарији човек у Америци пије кафу и виски сваки дан

Кад имаш 112 година, требаш бити у стању да урадиш све што желиш. Свако ко има толико животног искуства заслужио је право пушити 12 цигара дневно, започети јутарњу ручком цимета и обратити се др Пепперу као “слатки сок”. Само питајте Рицхарда Овертона.

У интервјуу за Даллас Морнинг Невс објављен дан пре Овертоновог 112. рођендана, најстарији живи човек у Америци (и најстарији ветеран) деле оно што су његови дани и дијета, а одговори су далеко од онога што бисте очекивали.

Његово јутро почиње са нечим слатким – он воли вафле, цимет валове и палачинке – плус неколико шољица кафе, сервирана са три кашике шећера и пластичне сламе. Током дана, између пушења до 12 цигара Тампа Свеет Перфецто, пуца на др Пеппер и виски Цоке. За десерт, сладолед и брескевље често су на палуби.

слика

Гетти Имагес

Све ово јасно не вришти слику здравља, али хеј, човек је 112. Поштујте своје старешине и њихове жеље. Поред тога, мало је вероватно да је Овертон, који је служио у Другом светском рату, овако читав живот појео.

У сваком случају, чини се да га рутина не успорава. Према Даллас Морнинг Невс, Овертон је прошле године отпутовао у Мемфис, ТН због породичне окупљања и сусрео се с неколико познатих личности, спортиста и политичара, укључујући Стевеа Харвеиа и бившег предсједника Барацка Обаме. Када га је Харвеи питао за тајну дугог живота, он је то рекао: “Само живи, не умирај.” Звучи као Овертон и Маттхев МцЦонаугхеи би били брзи пријатељи.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

37 − 33 =