Најновији укус Ореа може бити најбољи

слика

Импулсивна куповина

Оставите то Ореу да вас држи на прстима – само када бисте очекивали да ће пасти зачини од тиквице или печене јабуке са лимитираним издањем, компанија која вам доноси омиљени колач млека баца тоаст кокос у мешавину (Напомена: овде нема жалби).

Тропски инспирирани укус је примећен на полици у продавници, тако да можете одмах да почнете. Али, пре него што урадите, вероватно би требало да знате и ово. Не само да је то чувено кремно пуњење учињено да се укуси као одмор на острву, већ су додали и праве кокосове пахуљице.

Цонсумерист прича да је ова фотографија снимљена у продавници Меијер. Према њиховој веб локацији, ланац супермаркета има локације у Висконсину, Мицхигану, Иллиноису, Индијани, Охају и Кентакију. Нејасно је да ли ће и друге продавнице продавница почети да носи ограничено издање колачића или ће се продавати искључиво у продавницама Меијер, јер их још није примећено на другим местима. Прсти су прешли кроз пролаз кроз САД јер смо требали одмах.

Један сретни клијент који је нашао пакет на свом локалном тржишту, наставио је и прегледао их, па ево а укус шта ћете добити:

Нема арома о овој ароми – то је кокосНУТС. Крема је веома слатка и помешана са стварним комадима тостованог кокоса који додају и брилијантан укус и додатну гризу сваком гризу.

Звуци. Невероватно.

[х / т Цонсумерист

Пратите Делисх на Инстаграму.