Најбољи Криспи Креме Донутс, Рангирано

21

Традиционална торта

слика

Криспи Креме

Долазак на последње место: Традиционална крофна. То је превише обичног и сувог, мада можда ако га једном напишете са штампом мало је боље. Као што је један уредник рекао, “То је као торта која је превише дуга.”

20

Нев Иорк Цхеесецаке

слика

Криспи Креме

Одрицање од одговорности: Мислили смо да је ово кључна пита од кречњака. Није било. Без обзира, нико није волео ову крему, пуњену кремом поред Сама, који такође воли Ницкелбацк.

19

Глазирана с кремским пуњењем

слика

Криспи Креме

Из неког разлога, Креме пуњење је чудно унутар глазиране крофне. Качкаване крофне са којим можемо да се бавимо, али више о томе касније.

18

Чоколада с леденом кремом

слика

Криспи Креме

Постоји врло важна разлика која одваја Креме пуњење (Криспи Креме је очигледно испред Кардасхианс) и кремаст. Мало људи је био љубитељ овог и упоредио унутрашњост са нешумљеном шлагом.

17

Цхоцолате Цхип Цоокие

слика

Криспи Креме

Помислили бисте да би ова крофна са кромпирима била омиљена, али према Делисхерс-у, однос крофна са чоколадом је био искључен, а колачићи и крем пуњење су били превише слатки. Међутим, људи су радо јели колаче са врха.

16

Цимет јабука напуњена

слика

Криспи Креме

Желео сам да ово буде победник, али пуњење је било превише жељно. Један уредник је желео да буде слађи, док је други мислио да има чудан окус. Све у свему, није победник.

15

Глазиран лимун попуњен

слика

Криспи Креме

Још један изненађујући губитак, пуњење лимуна је само укусно унутар глазиране крофне. Неки су пожељели да унутрашњост буде цвијећа и више попут сарма, а генерални консензус је био потребан јачи укус лимуна.

14

Орео Цоокиес и Креме

слика

Криспи Креме

Како можеш погрешити са Ореосом? Изгледа да је то “болесно слатко”. Сам се овде решава: “Добио сам довољно Орео од гомиле на врху и имао би само чистоћу.”

13

Стравберри Ицед

слика

Криспи Креме

Упркос томе што су Хомер омиљени, мислили су се да су то превише лековита дегустација, као и “хиљаду пута слаткији него што желите”.

12

Стравберри Ицед Витх Спринклес

слика

Криспи Креме

Потпуно исти као и горе, али има прскалице, тако да се добија аутоматски подстицај.

11

Дулце де Лецхе

слика

Криспи Креме

У реду, на оне које су Делисх волели. Ова кремаста крофна има дулце де лецхе пуњење, што је кремасто и не превише слатко. Једна жалба: недовољно пуњење.

10

Глазирани Цруллер

слика

Криспи Креме

Можда је очигледно, али ова крофна за крофне узима традиционалне лаке године напред са чувена глазура Криспи Крема. Про тип: Скините га у кафу за још боље искуство.

9

Глазирана киселина

слика

Криспи Креме

Људи су били углавном изненађени да је Криспи Креме имао ову крофну, иако је укус био суптилан, то је било прилично угодно. Тестери су га пронашли влажнијим (извињавам) од традиционалног укуса торте.

8

Глазирана малина

слика

Криспи Креме

Не можеш погрешити са класиком. Глазирана пуњена малина Криспи Креме била је омиљена за многе, минус онима који не воле желе, из очигледних разлога. Један уредник је тражио бољу дистрибуцију желе, што је правично.

7

Цаке Баттер

слика

Криспи Креме

Лично сам мислио да је ово још слађи од Цхипс Ахои-а, али у њега је пуно других уредника. Пуњење је укусно попут стварног теста за торте, а прскалице не боли.

6

Чоколада лисена са кастардним пуњењем

слика

Криспи Креме

Хајде да се вратимо на питање за пуњење: Док је мало људи било у пуњењу Крема, иу крофне у праху и глазурама, пуњење кутија је био победник. Ова костимирана костимирана козица у Бостону је грицкалица за гомилу одгајивача.

5

Застакљена боровина торта

слика

Криспи Креме

Једна од само неколико крофних торти, верзија боровнице је трава и влажна, са више истинитог укуса воћа него крофне испуњене крофне. Један уредник га је назвао феноменалним и “миље испред” других крофних колача од торти. Дефинитивно врхунски кандидат.

4

Чоколада с ледом

слика

Криспи Креме

Између првобитне глазуре, чоколадног мраза и прскања дуге, ово је скоро савршена крофна.

3

Чоколада лисаста Глазирана

слика

Криспи Креме

Иако то можда не изгледа од ствари попут хот-паса обложених киселинама, ми смо очигледно пуристи овде у Делисху. Један уредник подсећа на време пре него што су постојали, и назвали су њиховом постојању гамецхангер. Велики разговори, али они су прилично одлични.

2

Глазирана чоколадна торта

слика

Криспи Креме

Долази у другу: глазирана чоколадна торта. Неколико људи је овај називало њиховом омиљеном руком. Црвене торте, богат чоколадни укус и превлака за глазуру су победничка комбинација.

1

Оригинал Глазед

слика

Криспи Креме

“Нема ничег на свету боље од крушне крушне крофне од топ-из-рерне.”

Пратите Делисх на Инстаграму.