Мрежа за храну је ставила <и> Молто Марио Поновни почетак “На чекању”

После познатог шефа кухиње и телевизијске звезде Марио Баталија оптужен је за сексуално злостављање од стране четири различите жене, Батали је отишао са посла својих послова и такође је отишао у страну као цохост АБЦ Тхе Цхев. У светлу ових навода, којима је откривена темељна истрага Еатера, Мрежа за храну спречава објављивање поновљеног Молто Марио.

Гласноговорник Мреже за храну рекао је Груб улици да канал пали на враћању емисије. “Мрежа за храну овако нешто озбиљно схвата и постављамо планове за поновно покретање Молто Марио на чекању “, наводи се у саопштењу Разноврсност, производња је наводно већ завијена на емисији, која је постављена на премијеру почетком наредне године.

Молто Марио првобитно је трчао на Фоод Нетворк-у од 1996. до 2006. године и помогао Батали да буде домаћинство. Није се појављивао на мрежи редовно од 2010. године, али се појавио у једној епизоди Бургерс, Бревс и Куе у 2015. години. Рестаурација серије објављена је прошлог месеца, а постављено је да Батали поспреми јела са познатим личностима и пријатељима преко шест епизода.

Батали је издао изјаву Еатер-у у вези са наводима. “Извињавам се људима којима сам малтретирао и повређивао”, рекао је. “Иако ми идентификације већине особа које су поменуте у овим причама нису откривене мени, већина описаног понашања, уствари, поклапа се са начинима на које сам поступио”.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

Добавить комментарий

*

85 − 81 =