Можеш се удати у Лас Вегас Денни за 99 долара Овај дан заљубљених

Ако сте ви и ваша вољена велика љубитеља доручка, морате се упутити у Лас Вегас овог Валентиново. Нарочито, ако сте спремни да се упустите.

Ових 14 фебруара, парови могу везати чвор у Денијевој капели мање од сто долара. Накнада од 99 долара укључује свилену презентацију и боутонниере, тоаст шампањца и потврду о церемонији. За додатну таксу, парови могу наручити палачинке који изгледају као поплаве торте, али су напуњени мини палачинке.

слика

Денни’с

Иако је специјалност В-дана нова, ова традиција се одвија од 2013. године, када је Денни први пут отворио Капелу Вегаса. Очигледно је да је венчачка традиција у Лас Вегасу и даље жива и добро, а још више око Валентиново.

Према наводима Бироа за издавање брака за брак у округу Цларк, више од 1.500 венчаних дозвола издаје се у жупанији током дана који воде до и на Дан заљубљених. То је двоструко више лиценци издатих током не-празника, рекао је Биро. А док сте могли да идете на пут Елвиса, венчање окружено храном за храну сигурно је јединствено.

Денисева церемонија венчања обично кошта 199 долара, а укључује и додатна украса као што је употреба фото-кабине, а Вјенчање панчакиње торте, две свадбене мајице и купон за два Гранд Сламова на следећој посети Денни’с.

Први пар који се оженио у капели, Нанци Левандовски и Стевен Келлер, приказани су у наредној епизоди 2013. године. Према Ајовом државном дневнику, то је било друго венчање за обојицу и жељели су да буде другачије и забавно. Пошто обојица раде у прехрамбеној индустрији, ожењени у ресторану имају смисла.

слика

Денни’с

Да резервишете место у Деннијевој капели овај Дан заљубљених, Денни фанови могу попунити ову пријаву. За оне који су већ у браку или нису у законитостима, можете такође купити пакет као обнављање обнове или церемонију посвећености.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.