Морате видети шта овај 40-годишњи Твинкие изгледа

Чак и ако вам се не свиђају Твинкиес, вероватно сте чули приче старије жене да су толико обрађени да могу остати на полицама већ 20 година. У једној школи у Маине студенти стављају ту тврдњу на тест са снајпером Хостесеа који није стар, већ само четири деценије.

На Џорџ Стевенс Академији у Булл Хиллу, МЕ, постоји 40-годишњи Твинкие. То је захваљујући хемијском експерименту који је започео 1976. године, након што је сада наставник хемије у настави Рогер Беннатти научио лекцију о адитивима и конзервансима за храну.

Након што је Твинкие напуштао на отвореном у својој учионици већ више од 30 година, прошао је пуну крему декану студентима након пензионисања у 2005. Данас конфекција остаје у стакленој кутији у деканској канцеларији. И сада скреће велику пажњу на школу, јер се верује да је најстарији Твинкие на свету.

слика

“Када сам се пензионисао, могао сам да је узмем са собом, али сам желео да остане са Џорџом Стевенсом”, рекао је Беннатти АБЦ Невсу, додајући да се нада да ће се одржавати на екрану и посвећивати свим прошлостима, садашњости и будућности науке студенти гимназије.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

+ 21 = 26