Морате видети ову инсанели реалистичну петогодишњу алигаторску торту

На петогодишњем алигатору се појавио Даллас Цакес може бити јестива, али је и даље готово толико застрашујућа као права ствар. Нема сумње да је то био сховстоппер на јужном вјенчању где је нашао свој дом – уосталом, већина људи не би се приближила гатору са 10 стопа стопала.

Даллас Цакес, а Фоод Нетворк показује да је премијерно пролећао овај пролећни дан, представио лудог реалистичког алигаторског колача на другој епизоди “Официри и алигатори”. Инспирација за конфекцију долазила је од младожења, који је из Арканзаса и одрастао је храну алигатора на фарми своје породице. Направљен од Фростед Арт Бакери, гмизавац има ваге, зубе и неке прилично аутентично језиве канџе. Пекари су чак изградили вилицу тако да би могла имати отворена уста – пресудна за приказивање зуба, направљеном од беле чоколаде за моделирање.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Не брините, овај гатор неће угризати … направљен је од ЦАКЕ! . . . Цатцх @фростедартбакери на #ДалласЦакес> Вечерас у 10: 30 | 9: 30ц

Пост који дели Фоод Нетворк (@фооднетворк) он

Очи заправо чине да су гмизавци некако ружни, а направљени су чоколадним очним капцима и капуљачама с фрижидером. У посуди из епизоде, пекари су рекли да је прављење боје било најтеже, али очигледно су добро радили свој посао. Што се младе и младожења тичу, зубе на зубе. Када су први пут видјели ремек-дело у потпуности, прва реакција младожења била је: “Погледајте његове цхомпере!”

слика

Љубазношћу мреже хране

слика

Љубазношћу мреже хране

Колач од алигатора је само један од нетрадиционалних колача Даллас Цакес ове сезоне. У пилоту, пекар је направио огромне каубојске чизме за ранчеву странку изненађења, док је у епизоди један Игра престола-тематска женска торта. Емисија се понавља у понедјељак у 10:30 ЕСТ, ако се сврабите за више мегаватних десерта на огле.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

51 − 41 =