Морате видети ове Ханукке Старбуцкс купе

Не можемо вјеровати у читаву драму о чаши за празнике у Старбуцксу. Људи су се изненадили јер су ове године очекиване празничне чаше врло једноставне – они су једноставни и црвени Омбре дизајн, док су у годинама прошлогодишње били свечано украшени пахуљицама, божићним царолерима, сновменима и украсима. Разумљиво је да су многи људи били разочарани овогодишњом једноставношћу, посебно након што је Старбуцкс у септембру објавио први дизајн шампањца и нови укус латтеа. Међутим, љутња је прилично лепа од графикона.

Тако да ми нисмо могли помоћи да се навијамо када смо наишли на ове фан-маде Ханукке шоље које круже на интернету. Шоља садржи смел плави омбре дизајн, а логотип Старбуцкс претворен је у менору, управо на време за сезону празника. Заиста, све што недостаје је Дреидел.

слика

Јеврејска Федерација Сан Диега Цоунти / Фацебоок

Прво смо видели ове шоље које је објавио Јеврејска Федерација Сан Диего, која их користи промовисати озбиљније питање: храњење старијих током ове празничне сезоне. Траже од вас да размислите о донирању $ 6 умјесто да купите венти латте, а пошто ваше пиће неће ићи у хладну чашу Ханукках, ионако не би требала бити тешка одлука. У међувремену, ове чаше су тако кул, сви смо за викање у празнину коју би Старбуцкс требао проширити љубазност око празника!

Пратите Делисх на Инстаграму.