Морате пробати најквалитетније крофне Криспи Крема свих времена

Кад смо мислили да смо пронашли најквалитетније крофне које је Криспи Креме морао да понуди – запамтите оне ултра кремове цреме брулее и крофне латте бунни крофне у Јапану ?! – ланац пекара је потпуно превазиђен.

Нова линија ексклузивних, ексклузивних крофних стигла је на јединствену локацију Криспи Креме, са врхунским састојцима као што су Марц де Цхампагне, белгијска бела чоколада и сок од тврде ноте, извјештаји Сецрет Лондон.

Прва је а црвена јагодица крофна квасца испуњена џемом од малине, преливена мразом од кремастог сира, завршена са комадима бисквита и свежим јагодама – плус плавуша црвеног јагодичастог цоулиса и мрвица крупне крепи.

слика

Криспи Креме

Такође постоји поппинг крофна шампањца испуњен белом чоколадом, који је испоручен са ракијом Марц де Цхампагне, са кремом од шампањца и белгијским опекотинама чоколаде. Затим ту су слаткиши и златни шећер за коначни ефекат мехурића.

слика

Криспи Креме

Тхе магична једнозрна крофна (узвишење) је још једна крофна квасца пуном вишебојне мразе која се потом заглавила у љубичастом залеђивању пре него што се пробије са вијоличастим, бијелим и плавим кремом и тешким пражњењем јестивог сјаја.

слика

Криспи Креме

Криспи Креме напредује на савременом карамелном тренду са својим салате карамеле и доње качкаваљке, која укључује слано пуњење карамела, карамелну глазуру на врху, плус слане крајеве карамела и комад меденског чешљака на врху. Али ту се не зауставља: ​​они га такође исушују бијелом чоколадом.

Тхе намеаке Крофни Селфридгес је пун чоколадног мраза и прекривен тамним чоколадним ганацхем пре него што се заврши златном прашином. На врху су и белгијске чоколадне звезде и слаткиша “Селф-стрига”.

слика

Криспи Креме

Луксузне крофне могу се наћи само на једној локацији у Лондону, у хали хале у Селфридгесу, која је врхунска робна кућа слична Неиману Марцусу или Блоомингдалесу. Ми не кажемо да ћемо резервисати лет само за ове лоше дечаке, али такође не кажемо да нећемо.

Пратите Делисх он инстаграм.