Мораш да видиш како је направљена ова крофна Панда

Знате да сте ударили у велике лиге када ваша крофна има свој сопствени куратор. Управо то се десило код Цалифорниа Донутса, где су пецива толико популарна да Мама и Поп схоп запошљава свакодневно безбедност споља. У прозору за пролазак готово увек постоји линија, поготово након што су неочекивани укус крофне и дизајни о дизајну постали вирусни.

Калифорнија Donuts

Цхелсеа Лупкин

Заправо, чак и ако никада ниси био у Златном стању, вероватно си видио њихов рад. Једноставно тражите име продавнице повлаче необичне постове на Инстаграму од 38.000 плус. И док је Калифорнија Донутс технички назив неколико продавница у тој области (то је била франшиза пре неколико деценија, али од тада постаје независно у власништву), скоро сва поста се односе на Цалифорниа Донутс # 21, на 3540 В. 3. Ст. у Лос Анђелесу.

Панда donuts at California Donuts

Цхелсеа Лупкин

Добили су репутацију за крофну сланог јавора, сорту Сницкерс-а и писмо по мери, које вам омогућавају да наведете шта год желите, било да се ради о приједлогу, извињењу или имену омиљене хране. Али најпопуларнија крофна је једноставна као што се добија – и тако слатко, то је само тест воље да не “грам.

Калифорнија Donuts

Цхелсеа Лупкин

Говоримо о крофној панду. Продавница продаје до 450 дневно, а сви су почели од кога. “Имао сам јос један посао који је имао пуно везе с пандама, тако да кад сам поцео да радим овде, требало је да сам у неком тренутку створио панда крофну”, казе Степхание Куоцх. Њени родитељи су отворили радњу након емиграције из Камбоџе, па је одрастала у кухињи, али није била све док она и њена сестра нису били одрасли да су почели да се баве својим класичним рецептима.

Калифорнија Donuts

Цхелсеа Лупкин

Панда је започео као редослед – класична крофна јастука са преливом од ваниле и креативно орезан Ореос за уши, очи и нос – постала је толико популарна да је зарадила место на редовном менију. Сада их породица свира током целог дана и ноћи и проширила своју продавницу у суседни простор, само да би наставила са потражњом. Ове године очекују своје највеће гомиле у години, пошто продавница постане неопходна посета туристима.

панда donut

Цхелсеа Лупкин

“Једна мама ми је рекла да су путовали из државе и питали своју ћерку где је хтела ићи док је у Лос Ангелесу – Диснеиланд, Санта Моница – а дјечак је рекао:” Желим ићи у Калифорнијске крофне! “, Каже Куоцх. “Победили смо Диснеиланд ?! То је било прилично страшно.”

Изгледа да Хоусе оф Моусе има неку слатку конкуренцију.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

66 − = 62