Милки Ваи Фудге Барс доступни су у продавницама!

УПДАТЕ: 10. августа 2018. године у 10:23 сати.

Звезде су поравнате, сви, и Млечни Путеви Фудге барови су сада доступни у продавницама широм земље! Уверите се да ћете ускоро ухватити вашу величину дијела (два бара) или торбу за минискву, јер су доступни ограничено вријеме до краја 2019. године, према представнику Милки Ваи.

ОРИГИНАЛ ПОСТ: 14. априла 2018. у 5:31 п.м.

Са свим новим производима који излазе из кондиторских производа Марс-Вриглеи, тешко је веровати да Милки Ваи није добио стално ажурирање од лансирања Симпли Царамела у 2010. години. Овај пролеће је нова верзија класичног слаткиса ударање у продавнице, и још је чоколадније од оригинала.

Уместо да уклањају нугат, као што је Марс урадио са Симпли Царамел, бар Млечни пут Фудге замењује га за другачији укус. ИЦИМИ, центар нормалног Млечног пута је заправо укусан са чоколадом. Поноћне шипке имају ваниљеву нугат, а нови производ садржи фуџу. Приметно је тамнији од унутрашњости регуларног Млечног пута, и требало би да има богатији укус. Као и оригинални, шипка је прекривена млечном чоколадом и има слој карамела у себи.

слика

Љубазношћу Марса

Од 23. априла, моћи ћете да покупите нови бар у продавницама широм земље, извештаји о Брандинг Еатинг-у. Она ће бити доступна у величини удела, која има два бара и торбу за минискву.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

− 1 = 1