Мексички брзи прехрамбени ланац Науглес долази после двадесет година

Човјече, имали су све у 80-им: филмови Цореис, Јохн Хугхес, па чак и популарни мексички ланац фаст фоода Науглес, који су служили ствари као што су бун тацо и бургер Ортега. Данас имамо један Цореи, Доручак клуб на ДВД-у, и … сачекајте, добре вести! Науглес се враћа!

Прошло је 20 година од затварања врата на последњој преосталој локацији Науглес, али напокон, навијач Науглес-а убрзава животни ланац брзе хране. Цхристиан Зиебартх, веб девелопер са седиштем у Калифорнији, провео је протеклих пет година борбе за права на заштитни знак компаније Науглес. Упркос пуно повлачења из Дел Тацо, чланови Одбора за жалбе и жалбе за жигове су 31. децембра прошле године гласали за Зиебартховом услугом. Данас, први од надам се да су се многи нови локали Науглес отворили у долини Фоунтаин Валлеи, ЦА.

Ланцу је 1970. отворио Дицк Наугле, а до средине 80-их, Науглес се проширио изван своје оригиналне локације у Риверсидеу, ЦА, на више од 200 нових франшизних локација. Године 1988. Дел Тацо је откупио власника ресторана, али је спајање трајало само око седам година, све док се задњи локални Науглес затворио 1995..

Према НауглесТацос.цом, оригинални Науглес хвали мексичку и америчку кухињу. Дакле, у суштини, могли сте да добијете шта год хоћете, кад год сте га жудели, а Науглес се требао вратити уназад … као и 1996. године. Али, свеједно, сада је овде и сви би требали бити присутни. Више мексичких ресторана је више, тачно?

Зиебартх је наводно преусмерио цео ОГ Науглес мени, тако да сви љубитељи бренда могу бити сигурни да је ово повратак права ствар.

[х / т Еатер

Пратите Делисх на Инстаграму.