МцДоналдс се збрињава од једне кључне ствари за доручак – и људи су бесни

МцДоналд's Big Breakfast

Захваљујући МцДоналдс-у

Постоје велике вести и још веће разочарање – за МцДоналд’с љубитеље доручка у свету. Ресторан “велики доручак”, посуђе јаја, кобасица, хаше и печени енглески муфин, уклоњен је из менија – и то узрокује велику драму.

Била је велика година за доручак МцДоналдса. Након спорог увлачења, компанија је одлучила да почне да нуди доручак током целог дана (уместо да се заустави у 10:30 ујутро по претходним правилима) -да би се навијачи могли навикавати у 23х и уживати у Егг МцМуффин с помфритом и милксхаке . Онда је почео да тестира пилеће и вафле сендвиче – јер су страшни. Свет се осећао потпун.

Али, очигледно, компанија још увек обрађује неколико детаља – а популарност Великог Доручка расправљају извршиоци. Неколико МцДоналдових локација у Великој Британији тестирали су уклањање ставке менија у јуну, а сада британски новински извјештаји као што су Тхе Сун и Тхе Евенинг Стандард извјештавају о томе да све локације широм Енглеске неће више продати Тхе Биг Бреакфаст.

Чини се да је компанија нешто суптилно уклонила предмет, уместо да је направила велику ствар. (Људи су наводно управо видјели да то није више опција на менију.) Али када је притиснут, МцДоналдс је очигледно објавио изјаву која је рекла: “Извините што смо разочарали. У нашем менију смо направили неке промјене што значи да смо престали да продамо Велики доручак. “

Људи су отишли ​​на Твиттер како би изгубили свој став око теме:

Нема вести о томе да ли ће МцДоналд’с или не донети ову одлуку Сједињеним Државама – али често се велике корпоративне идеје тестирају у иностранству пре него што их пусте у америчку јавност. Тако да је сигурно рећи да можда неће бити дуго пре него што кажемо наш властити опроштај.

Пратите Делисх на Инстаграму.