МцДоналд’с враћа се у омиљене омиљене омаке за само једног дана

МцДоналд’с издаје ограничено издање Сецхуан Соса за један дан, а само један дан.

Ако је сос познат, то је зато што је објављен још 1998. године како би промовисао Диснеи Мулан. Затим, након што је постао такав култни фаворит, представљен је у епизоди цртаног филма Рик и Морти, бренд је пустио три бочице ствари. Наступили су ратови за надметање, али на срећу, уместо да платимо 15.000 долара на еБаиу за Сецхуан Сауце – попут ДЈ Деадмау5 – можете га набавити у ресторанима који учествују с наруџбине МцДоналд’с нових Буттермилк Цриспи Тендерс. Али само ове суботе, 7. октобра.

“Фанови Сзецхуан Сауце су обично невероватно мотивирани, рођени победници који комбинују слатко располагање с споро сагоревањем”, написао је МцДоналд’с на њиховој веб страници. “Када ти људи постављају циљеве (или праве непосредне захтеве), они теже да их постигну.”

Ево како да добијете руке на слатком слатком сосу:

Почев од 2. марта. Локално време ове суботе, у коме учествују МцДоналд’с ресторани ће укључити Сзецхуан Сауце са наруџбама од 4, 6 или 10-дијелова Буттермилк Цриспи Тендера, а потражња посљедња.

Поред Сзецхуан соса, фанови могу такође добити ограничен број издања, ручно израђен постер који се обиљежава овом посебном приликом. Чак и ако сос и постери нестану пре него што стигнете тамо тог дана, МцДоналдс ће такође издати наљепнице умјетничке постер и прилагођени купон за наруџбину Буттермилк Цриспи Тендерс.

слика

Мекдоналдс

Да бисте пронашли најближег МцДоналд’с-а који ће ову суботу поклонити Сзецхуан Сауце, идите на буттермилкцриспитендерс.цом.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.