МцДоналд’с враћа назад Сеску Сецхуан следеће недеље

Мекдоналдс коначно испоручује обећање да ће вратити носталгични отпад који је направио љубитеље емисије Рицк & Морти у потпуности изгубили прошле јесени када нису могли добити руке на супер-ограниченом ослобађању счуванског соса.

У понедјељак, 26. фебруара, сваки МцДоналд’с широм Америке почиње да служи Сзецхуан сосу, наводи Бусинесс Инсидер. Да би спријечили недостатке које су остали навијачи разочарани прошлог октобра, МцДоналдс је издао 20 милиона пакета сосова који ће се дистрибуирати у ресторанима све док потрошња не буде истрошена.

Прошле јесени, МцДоналдс је признао да им је понуда доста потценила потражњу након шале у епизоди цртаног филма Рицк & Морти направио је сос вирусни. Оригиналли релеасед ин 1998 то промоте тхе Диснеи мовие Мулан, 17-годишњи пакет счуваног сесуа продат за 99.000 долара на еБаи-у прошлог априла. Сага сага постала је смијешнија у августу када је ДЈ Деадмау5 купио полуголонски коњ од $ 15,000.

Да би се још више узнемирила, МцДоналдс је подстакао ширу верзију соса раније ове седмице са троделним подцастом на сајту веванттхесауце.цом објашњавајући шта је тачно прошло погрешно прошле јесени.

Иако се сос неће дистрибуирати до следеће недеље, запослени у МцДоналдсу већ су почели да објављују фотографије Реддиту о великим залихама које су њихови ресторани добијали прије очекиваног поновног пуштања у продају, што показује да неће бити потребно поставити средином ноћи овог пута да га добијемо.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Преузмите апликацију Делисх.

Добавить комментарий

*

72 + = 82