МцДоналд’с Нев Цоффее је бољи од Старбуцкс-а, према свима који су то провјерили

Када размишљате о МцДоналдс-у, одмах се појављујете у зимском чизбургеру, МцМуффин-у, МцНуггетс-у или чак срећном оброку. Међутим, током прошле године, МцДоналд’с је стигао до централне фазе ваше маште кафе јер је приступачна (и укусна) јава. Сада, ланац брзе хране развио је две нове хладне напитке, а неки обожаватељи кажу да их толико воле, покупе их преко Старбуцкса.

Два нова пића, Цолд Брев Фрозен Цоффее и Цолд Брев Фраппе, који имају оба сата у око 300 калорија, имају фанове који поплаве Твитер са својим равним ставовима.

Једна ствар која може подићи обрву је количина “екстра” састојака МцДоналдсово ново пиће у поређењу са нормалном шољицом Јоеа, извијестио је Фоод Беаст. Оне су следеће:

Ице, Цреам, Ским милк, Сугар, Екстракт кафе са хладним пивом (Ватер + Цолд Брев Цоффее), вода, карамел боја, дипалијум фосфат, гуар гума, моно и диглицериди, трикотазијум цитрат, динатријев фосфат и караген.

Али, упркос списку састојака за прање веша, фраппе гуззлерс се и даље пробијају да пробају шољу од брзе хране. Да не спомињемо, МцДоналд’с хладно напитак пића такођер победио Старбуцкс класичне цијене хладне пиће за пристојан износ – а разлика би дефинитивно била приметна када ваш рачун за кредитне картице стиже сваки мјесец.

Нова издања МцДоналдс-а крећу се за $ 2 у оквиру $ 1 $ 2 $ 3 Доллар Менија, док се Старбуцкс гранде хладно пиво продаје за 3,75 долара, а њихова лијевачка кафа Фраппуццино продаје за 3,95 долара. Сада је то добра конкуренција. Али, имајте на уму, обе најновије МцДоналдове напитке за хладно пиво доступне су само у ограниченом времену.

Пратите Делисх на Инстаграму.