МцДоналд’с је сада служио Свеет ‘н Спици Хонеи ББК Тендера

Ако будемо искрени, у животу је било празнина пошто је Венди извлачио Спици Цхицкен Нуггетс из менија. Цхицк-фил-А је пружио неку наду са својом тестираном предметном зачинском понудом, а сада МцДоналдс баца шешир у прстен са новим пилећим жељама за ограничено вријеме.

На локацијама у којима се учествују, загрејане слатке нокатне пикантне медузе за пилеће хлеб за слатке пчеле кажу да су слатке са намирницама. Направљене су од свјежег меса, бачене и глазиране у слаткој нуспојној меду Роштиљска глазура, направљена од смеђег шећера и зачина као што је чили паприка, бели лук и паприка.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Бака воли нашу нову ручно бачену Хонеи ББК Глазиране Тенде, јер су слатка и зачињена, баш као и она и њен савет. Погледајте шта има да каже у викендима. ������

Пост који дели МцДоналд’с (@мцдоналдс)

Пер а Бранд Еатинг преглед, “покривеност сосом је била прилично добра, а на мојим тендерима било је само једно видљиво гадно место”. Очигледно је глазура прилично лепљива, толико да вам МцДоналдс даје вилу и нож с поруком. Што се тиче укуса: “У сосу је одлично избалансиран укус од роштиља који добро иде са хрустљавим тенденцијама за пилетину.”

Значи, то не звучи као замена за редовне пилеће пилетине, али звучи прилично добро, поготово ако сте вентилатор са сојом ББК-а. Понуде су сада доступне у 4-дијелним, 6-комадним и 10-дијелним порцијама.