М & М се враћа назад у свој укус Пецан Пие

Стварно никад није прерано да се упустите у дух празника. После пуштања ограниченог издања Колачићи и Сцрееем ароме месец дана испред Ноћ вештица, брендирани бранд је поново објавио свој посебни укус пецаног пита управо на време за Дан захвалности.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Пецан Пие М & М су се вратили! Ово су класични пример: “Не окуси како треба, али ипак добро изгледа”. Најбољи начин на који могу описати нијансиран укус је “нејасно јавор, али углавном чоколада.” Мој показатељ је да је већина људи разочарана колико мало оваквог укуса воли пецан пита, али их волим из било ког разлога. Сваког месеца сам побио, упркос томе што сам добио 6/10 када сам их прегледао 2015. године.

Порука коју дели ЈункБантер.цом �������� (@јункбантер) он

Пецан пие М & М су први пут у току 2015. године и отишли ​​су назад на полуприколице у супермаркету сваке године. Али, ако сте се надали да укус укуса може заправо подсећати на домаћу печену питу, можда ћете бити мало разочарани овим. Јунк Фоод блоггер и рецензент ЈункБантер дијели фотографију посластице путем Инстаграма уз наслов који забиљежи да пита и пита М & М не заправо укусу као класични празнични десерт по имену, након чега су још увек пријатан.

У наслову се каже: “Ово је класичан пример:” Не окуси оно што би требало, али ипак има укус. “Блогер такође описује укус слаткиша као” нејасно јавора, али углавном чоколаде “.

Према ЈункБантер-у, пецан пие М & М су тренутно доступни на Валмарт-у, тако да ако желите да будете сопствени судија о томе какав укус слаткога укуса има, можете купити торбу за 3 долара.

ПОГЛЕДАЈ НАШ НОВИ САЈТ, ВТФООД:

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

Добавить комментарий

*

2 + 4 =