ЛГ-ов нови паметни хладњак испоручује мат црни је најтоплији тренд кухиње одмах

Након година људи који живе за све бијеле кухиње, са мермерним пултовима и сјајном плочом подземне жеље, клатно трендова кретао се према тамнијег, издржљивијем изгледу: мат црно све. Светлост апсорбујући изглед добила је замах прошлог пролећа, када је КитцхенАид представио миксер Блацк Тие миксера са лимитираним издањем, што је подстакло бренд да ослободи још више производа у сенци и заврши. Сада је до 54. године.

Изглед проширен на осталу додатну опрему, евидентирану у најновијој линији Цхип-а и Јоанна Гаинес-а за Таргет: модерна колекција кућа са мат црним прибор за јело, мерне кашике и мерне чаше.

Сада, удара велики апарати. Најновија линија ЛГ-а поседује мат црну од нерђајућег челика, а можете га добити на паметном фрижидеру, микроталасној пећници, пећници и машини за прање судова. Завршна обрада је дизајнирана тако да одврати највеће угризе људи од нерђајућег челика: отисака прстију. Свуда. Требало би да буде отпоран на мрље, тако да не морате бринути о брисању врата сваки пут када се руке лебде у једном инчу машина. То значи да сте корак ближе томе што сте убијену кухињу својих снова.

мат black kitchen appliances

ЛГ

КУПИ САДА: ЛГ Блацк нерђајући челик, 1.198 $; амазон.цом

Међутим, од свих апарата, хладњак је најимпресивнији. Има “Доор-ин-Доор Тецхнологи”, која је магнетно затворена прозорска врата иза мат црне. На тај начин можете видети на први поглед шта се налази у фрижидеру – и зграбите снацку – без отварања читавог фрижидера и избацивања хладног ваздуха. Значи, ваша мама не може да виче на вас за задржавање док више не расправљате о вашој следећој грицкању.

мат black fridge
ЛГ

Међутим, ултимативна функција будућности јесте како се повезује са апликацијом ЛГ СмартТхинК, тако да можете да ударите дугме да би ваш хладњак подигао више леда за оне које сте видели на Фацебоок-у.

Упозорење: Такође ће се налазити на вама, слање упозорења на телефонске апарате корисника апликација ако оставите отвор врата за фрижидер. Да бисте избегли јавну срамоту, молимо вас да погледате претходну функцију која подстиче оох-и-аах.

Мат црна линија сада удара у Лове и Хоме Депот продавнице, а можете их наћи иу овим продавницама.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.