Куесарито више није Тајни део Цхипотле-овог менија

Куесарито је био један од најпопуларнијих (и укуснијих) “тајних” ставки менија на Цхипотле-у. То је регуларни буррито, али са куесадилла сира као омотач. То је укусно, али изгледа да су запослени то мрзе – због чега ће вам почети да се додатно наплаћују, Предузетник извештаји.

Када купац наређује куесарито, потребно је заувек градити раднике и прекидати ток ручка или вечере. Тако да сада запослени морају да кажу купцима да ће узети додатно време, плус додатних 3,50 долара на врх буритона. Ако је то у реду, клијент мора да крене на страну, док се куесадилла део припрема, а затим направити остатак буритона. Ево погледа на белешак послат радницима:

“У случају куесарита, људи су их наручили довољно често, а с времена на време бисмо забележили конфузију међу купцима, јер би могли да се наплаћују другачије када то наређују”, изјавио је портпарол Цхрис Арнолд за Предузетник.

Међутим, ако већ плаћате екстра за Гуац, можда бисте ипак извадили још пар долара за ову укусну, сирасту, гњечну доброту. (Ако не, само се преселите у Тацо Белл, где можете добити званично, званично, јефтино.)

Добавить комментарий

*

21 − 12 =