Криспи Креме већ доноси назад крофне зачинске крофне

Једног дана није било довољно. После Криспи Крема изузетно ланац је одлучио да се популарни третман вратио још четири датума у ​​октобру.

У случају да сте је пропуштали последњи пут, то нису крофне торте од кекса, које се нуди током јесени у Криспи Креме. Ове бебе су у основи крофна од оригиналне глазуре, али са укусом цимета и тиквица додато у мешавину.

слика

Криспи Креме

Промена оригиналног Глазед рецепта је ретка за Криспи Креме; поред једнодневних догађаја Пумпкин Спице последње две године, једина друга промена укуса се подударила са овогодишњим соларним помрачењем, када је компанија послужила крофном Глазирана крофна.

Посластице са бундевама биће доступне прве три петка у месецу – 6., 13. и 20. октобра – после 6 часова. на учесницима Криспи Крема локација. У четвртак, 26. октобра, у част Националног дана бундеве моћи ћете их купити цијели дан. Ако желите све да уђете у зачини за тиквице, такође можете добити једну од замрзнутих, врућих или ледених крпица Криспи Креме.

Погледајте овај пост на Инстаграму

#ПумпкинСпице Крофне са оригиналном глазуром су (готово) назад у продавницама које учествују! Петак 10/6 са почетком у 18х (УС / ЦАН). #ФридаиНигхтСпице криспикреме.цом/пумпкинспицеог

Пост објавио Криспи Креме Донутс (@криспикреме)

РЕЛАТЕД ВИДЕО:


х / т Храна и вино

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.