Корак изнутра Животињска гимнастичка кућа која прави Божићне снове

Све до недавно, кућице од гингербреад животне величине су биле ствари бајке и анимирани божићни филмови. Током протеклих неколико година, опремљеног жељом да се из године у годину повећава и бољи, интернет је експлодирао са пластичним рекреативним поп-уп у парковима и великим кућама за гингербиљке довољно велике за Фидо-али ништа за шта стварно не можете пролазити или сједните и пребаците ноге.

Ове године, Немацолин Воодландс Ресорт одлучио је да га окрене око 10 зареза. Заједно са тимом од 11 пастирских кувара, извршни шеф Сцотт Теннант направио је “пекару” у животној величини од више од 2.500 пиринча “цигле”, преко 700 фунти мраза и 200 килограма бомбона, укључујући безпареле, канапе Нердс, бомбоне, гумене капи и пеперминт.

слика

Јонатхан Боултон

Не само да постоји простор за смештај целокупне породице, ту је и радни камин, божићно стабло у пуном величини украшено вафлалом и стол за украшавање шећерних колачића. Наравно, након што смо сазнали о овом слатком чуду, морали смо то да видимо сами … и очигледно да направимо обилазницу да поделите са вама.

слика

Јонатхан Боултон

И тако, заједно са мојим колегом и аце видеограђом, Јонатхан, ја сам се удаљио далеко у шумовито и врло сеоско подручје Фармингтон, ПА као Хансел и Гретел ИРЛ. Добро је што на крају није било никаквих вештица.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

96 − 87 =