Компанија Бехинд Вхиск Виперс само је покренула производе за чишћење миксера постоља

Раније ове године, Маттхев Мицхел поједноставио је хиљаде кувара кућних кувара када је створио брисач брисача. Зашто – нисам мислио о том алатку решио проблем свако кога је препечен пре суоцио – цишћавајући жвакање. После изузетно успешне кампање Кицкстартер-а добила је своју идеју са терена, Мицхел се вратио са два нова производа, како су затражили навијачи Вхиск Випер.

Вхиск Випер ПРО за Станд Микер и Вхиск Випер мини су сада доступни на мрежи, чинећи тако чишћење малих вискија и постоља. много. лакше. Вхиск Випер ПРО се уклапа на све КитцхенАид 4.5- и 5-куарт миксере за подножавање нагиба и долази у гомилу забавних боја. Због начина на који је обликован, можете користити и алат за обрисање посуде за миксер постоља и хватање додатног теста.

Као и код првог производа, једноставно померите алат преко удубљења и користите како бисте нормално. Када завршите, извадите алат и лако вратите додатни тестер назад у посуду. Остаће вам готово чист чистач, и нема главобоље када ће то бити.

слика
Вхиск Випер

Постоји и нови алат направљен за мале вискове, као што бисте користили приликом премлаћивања јаја или мешања салатних прелива. Вхиск Випер мини долази са 8 “од нехрђајућег челика, а као и оригинални, прилог допушта вибрацију да стане са бројача.

слика
Вхиск Випер

Ови корисни производи су доступни на сајту Вхиск Випера.

КУПИТЕ ЈЕ: Вхиск Випер ПРО, 14,95 долара

КУПИТЕ ЈЕ ЊЕГОВ: Мини Вхиск мини (укључен), 13,95 долара

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.