Кофеинизоване пенеће воде на крају постоје

У понедељак је 2 ујутро, а опадање после ручка званично је погођено. Такође жудите нешто слатко, па почиње унутрашња дилема: кафа или селтзер? Фокус, нови кофеин селтзер, је ту да би био лакши.

Некако је лудо да је кофеинска пенуша вода још увек није ухваћена, с обзиром на то како је постала популарна вода мехурића. Постоје и друге псеудо-мешавине двоструке пенеће каве, органских енергетских напитака и сл. – али ово је први пут да смо видјели дует селтзер плус кофеина у најчистијем облику. А у конзерви, која је кључна.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Прославите #ЦомплиментДаи са нама и реците нам ваш омиљени укус у коментарима испод!

Пост који дели Дринк Пхоцус (@дринкпхоцус)

КУПИТЕ САДА Пхоцус Вариети Пацк, 20 долара; амазон

Фокус долази у пет укуса: оригинал, грејпфрут, краставац, иузу и креч и крв наранча. Све садрже нулту калорију и нулту количину шећера и заслађене су ботаничким укусима. Свако може имати 75 милиграма кофеина од чаја, што је око 20 грама мање од шоље кафе, али дупло што је у једној шољи зеленог чаја.

Такође имају 70 милиграма амино киселине зване Л-Тхеанине, што може помоћи у концентрацији и смирености. Још увек не можемо да разговарамо са укусом, али идеја звучи одлично, а укуси се не скидају превише далеко од онога што смо видели у лименкама селтзер до сада.

Покренут крајем 2017, Фокус пије доступни су на Амазону у различитим пакетима или појединачним случајевима. Ако живите у Кентуцки, Цоннецтицут, Флорида или Индиана, они се такође продају у одабраним продавницама, као што је Раинбов Блоссом Натурал Фоод Маркет, Тржница свежих фармера Тхиме и Луцки’с Маркет.

х / т Свирка

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

38 + = 41