Кисело пеце Кидс Ице Попс убрзо ухвате продавнице прехрамбене робе

Пастирске боје Уницорн-а и сирене можда су прошле године доминирале слађима, али лето 2018 је све о бољем боју и укусу. Право на пете ослобађајући Валмарт-ексклузивни црвени, бели и плави сладолед, Соур Патцх Кидс је пуштао потпуно нову итерацију на слаткишем бомбонима: ице попс.

Ако помисао о киселиној млекари није твоја ствар, ово је добродошла промена. Они имају воћну, слатку базу са киселим вртлогом и долазе у свих пет класичних укуса киселог пача: наранџасто, лимун, креч, плава малина и омиљени фан, Редберри. Они су без млека и без глутена и продају се у 12 паковања у редовним продавницама. У “клубским” продавницама, као што су Цостцо и Сам’с Цлуб, можете ићи са ХАМ-ом са 30 комада. Као што видите, ране реакције су биле, ипак, ентузијастичне:

Погледајте овај пост на Инстаграму

#цостцо #соурпатцхкидспопсицле #соурпатхкидс #цостцолифе #схутупандтакемимонеи

Пост који дели Цостцо Беар (@тхецостцобеар)

Окус би требао бити свима онолико интензиван као и бомбона, с обзиром на то да је направио Ј & Ј Снацк Фоодс, исти бренд иза Орео Цхуррос и Луиги’с Италиан Ице.

Ако тројица направи тренд, овај третман доказује да Соур Патцх Кидс покреће замрзивач-пролаза. Осим ледених поп-а, који се тренутно налазе у продавницама, бренд истовремено напушта поменути сладолед од лимуна-сорбета и ванилије, и већ је реимагинисан као укус Диппин’с Дотс (који, ФИИ, можете купити од 30 торби на веб сајту Ице Цреам Оф Тхе Футуре).

Погледајте овај пост на Инстаграму

Нисам могла више да чекам да уђем у ово. Од компаније Нестле Дреиерс Ице Цреам Цомпани овде је Кид Патцх Кидс Црвено, бело и плаво светло сладолед и сорбет. Лемон сорбет и лагани сладолед од ваниле са Редберри вртлогом и плавим киселим пачима Кидс Битз. Ово је невероватно. Ако је Соур оно што тражите, овде је. Комбинирани сладолед / сорбет одлично функционише и има укус лимуна. Блуе Битз су стварни комади сп Деца – већина комада је мала, али имам неколико полувремених комада. Оно што чини ову киселину је Вртлићи Редберри. Иикес – ако добијеш једну кашику гарантираш да ће твоје лице бити спремно. Ово можда није за све, али ако вам се свиђају кисели слаткиши ово ће вам се свидети �� “Соур тхен Свеет Гет Ит Бефоре Ит Гоне”. �������� Нестле Дреиерс. Пронађено у ВАЛМАРТ-у близу СУПЕРХЕРОЕС ИЦЕ ЦРЕАМ #соурпатцхкидс #соурпатцхкидсредвхитеандблуе #соурпатцхкидсицецреам #соурпатцхкидссорбет #нестле #дреиерсицецреам #нестледреиерсицецреам #редберрисвирл #блуесоурпатцхкидсбитз #кидбитз #иеситссоур #јункфоод #соуртхенсвеет #соуртхенсвееттреат #гетитбефореитсгоне #девосоураппровед

Порука коју дели ЈункФоодМом (@јункфоодмом) он

Са свим овим опцијама, ваша највећа борба ће се потрудити да учитате вашу јединицу од шест особа за једрење за ваш први пут у сезони. Лето не може бити довољно брзо.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

31 − 29 =