Кид је позвао 911 двапут да каже полицији Мрзе своју салату

Да ли сте икада имали оброк толико страшан да морате укључити власт? Па, дванаестогодишњи дечак из Халифакса у Канади осетио је салату коју су његови родитељи учинили да је био тако страшан да је позвао полицајце да поднесу жалбу.

Према Цанадиан Броадцастинг Цорпоратион, неименовани дечко их је први пут позвао прошлог уторка око 10 часова. локално време да каже да му се не свиђа салата. Али када полиција није брзо одговорила на његову “хитност”, поново их је позвао да понови колико му се није допало.

“Не можемо то учинити”, рекао је службеник краљевске канадске полиције Дал Хутцхинсон.

Хутцхинсон је изјавио за ЦБЦ Невс, иако је овај инцидент укључивао дијете, било је и других времена у којима су одрасли позвали полицију у ван ванредних ситуација, а неправилно позивање 911 може довести до фине.

“Укључили су све од некога ко се зове 911 и жали се да на донаиру [кебабу] није било довољно меса”, рекао је Хутцхинсон. “Још једна особа није могла да пронађе своју телевизију тако да су позвали 911. Није само дјеца која злоупотребљавају 911.”

У овом случају, кривац је био младо дете, тако да су власти одлучиле да користе овај инцидент као наставну лекцију, и дозволите момку да позове полицију само када постоји стварна хитност. “То је створило прилику да научи нешто од овога”, рекао је Хутцхинсон, додајући да су родитељи дечака “импресионирани”.

Службеник није открио какву салату је узроковао дечака да се толико узнемири, али је дијелио инцидент који је био довољан да га и даље одвоји од салате најмање 24 сата. “Обично имам салату свакодневно на ручку, али данас је један од оних дана када га немам”, рекао је.

Добавить комментарий

*

43 − 36 =