Калифорнија Пизза Китцхен сада продаје пицу са цвјетним корпусом

Крајем прошле године Калифорнија Пизза Китцхен почела је тестирање крушке пица из карфиола у три локације Калифорније у Јужној Калифорнији. Сада, пошто добијете прилично пристојне повратне информације о алтернативи са ниским садржајем угљених хидрата, ЦПК развија кору на бази вегжије на свим својим локацијама у САД.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Родитељи: појејте своје поврће �� Ме: Шта год рекли �������� НЕВ Цаулифловер Пизза Цруст • ��: @цхицагофоодаутхорити ��: @стирандстиле ��: @еверитхингерица #цалифорниапиззакитцхен_партнерс • #невЦПК #повередбицаулифловер #пизза # �� #цаулифловер

Пост који дели Калифорнија Пизза Китцхен (@цалифорниапиззакитцхен) он

Коришчење карфиола као алтернатива месу и хлебу постало је нешто феномено током протекле године, и изгледа да је то начин Калифорније Пизза Китцхен да се упусти у тренд и да се мало забавите. Новим додацима у менију је ЦПК први национални ресторан који нуди опцију карфировацку кору.

“Богато храњиво и ниско угљеник, карфиол је састојак погона који наставља да показује своју свестраност и популарност као звезде – а не бочне – плоче. Сада је укусна платна за наше креативне пиззе у Калифорнији!” Бриан Сулливан, виши потпредседник ЦПК-а за кулинарске иновације, наводи се у саопштењу. “Поносни смо што смо први бренд националног ресторана који нуди кору пиззе на бази цвјетача који је жестоко, без глутена и ниже-карбурантне алтернативе нашој класичној ручно баченој тестенини пица – одлична опција за госте са осјетљивошћу глутена или оне само у потрази за паметним начином да сакрију више поврћа у њихов дан. “

Нова кора је сада доступна на свим локацијама у САД, искључујући оне на аеродромима, стадионима и колеџима. Од сада до 9. фебруара, ака Натионал Даи оф Пизза, замена класичног, ручно баченог теста или хрскавих танки кори за кофу карфиола биће додатна. Након тог датума, наручивање кора ће коштати госте додатних $ 2.50.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.