Како никад не донеси прашину на сиру

Гадгети за храну могу бити геније – на пример, овај апарат за припрему кафе. Такође могу направити дивне креације као што су ова јаја у облику мачака или чајне кесе од златне рибе. Али понекад оне могу бити непотребне. Укуцајте шипке за шипке: мали гумени прстасти прст који су дизајнирани да држе руке од лепљивих и наранџастих када једете Цхеетос или слично. Али хајде да будемо стварни. Колико често их заправо користите?

Размислите о томе: Када се сместите да једете врећу чипова, обично сте уморни или се генерално осећате лењим. Нико никада не једе врећу чипса на кофеину или рано у дан када су најугроженији (иако чипови за доручак не звуче као таква лоша идеја). Слана снацк је прехрамбена кромпир чаја. Што значи да нећете желети да их ископате када је потребно време за снацкање.

Наравно, понекад ћете имати врећицу са сендвичем и сода, али то се обично дешава када сте на пикнику или на послу. Па шта онда? Да ли треба да се запамтимо да бисмо довели ову гизмо са нама само у случају да једемо чипсове? Мало сутра!

А шта се дешава ако изгубите једног од заштитника? Тешко је поверовати да је куповина ових и њихово праћење мање труда него једење вреће чипова и прање руку након тога. Искрено, то звучи као мало превише посла за мене, али ако мислите да сам сувише груб на њима и желим да им пуцам, можете их наћи на Цхипфингерс.цом. Ја ћу држати јести Цхеетос ау натурел, хвала вам пуно.

Пратите Делисх он инстаграм.