Како Хацк Ексклузиван Цхурро Фраппуццино На Старбуцксу

Већ смо знали да пијаћа Старбуцкс широм света стављају америчке фраппуццинос у срамоту. Постоји невероватна наранџасто-сатна фрапп у Индонезији и лимун мерингуе фрапп из У.К. Али постоји потпуно ново међународно пиће које ће бити вирусно на друштвеним медијима зато што има укус баш тако попут десерта који га је инспирисао.

То је циннамон-и цхурро фраппуццино и доступан је само у Латинској Америци. Већина навијача “Старбуцкса”, који су стекли руке на жељеном пићу, то су учинили у Мексику – и признали своје љубав опсесија на Твиттеру и Инстаграму.

Одлично питање, Алиса. Ако нас питате, ово пиће треба да буде доступно на Старбуцкс локацијама широм света. Јер да, тако је добро. Али ми имамо неке добре вести: схватили смо како хацкати ову фраппу како бисте га наручили без обзира на то у коју државу сте. Ту је тајна иза жељеног цхурро фраппуццино:

 1. Наручите фраппучино од ванилија с пумпама сирупа од цимета сирупа и мешаним циметом у боји моха сирупом у праху.
 2. Питајте за шлагом са врхом карамеле на врху и прашином цимета.
 3. Инстаграм га и означите #цхуррофраппуццино. Јер очигледно.

  Постоје и други начини џеза у овом фраппучину ако се на вашој локацији чувају додатни састојци. Старбуцкс Мелоди сугеришу да се црунцх црнка са циметом умеша иу ванилијин пас, а такође тражи и прскање циметова долце на врху уместо прашкастог цимета у праху.

  Ох, и само да знате, можда ћете добити шољу са оним што изгледа као збуњена математичка једначина која је навише на њој.

  слика

  Рхеанна О’Неил Белломо

  Пратите Делисх он инстаграм.