Како Алисон Брие има необично добру ‘сјајну’ облик

Ако сте видели приколицу за нову Нетфлик серију ГЛОВ, знате да је то једна велика коса, подлошена рамена госпођицама из осамдесетих година. Али, њеној звезди Алисон Брие, емисија такође шаље дубљу поруку. “То је емисија о томе како жене користе своја тела и како се осећају у телу”, рекла је она Иахоо Стиле, додавши: “То је био оснажујући сет да се укључи.” ГЛОВПроизвођачи су напорно радили да представљају низ женских типова тела, али Бриеу је више о осећању снажног него што је гледао на одређени начин.

Напорно је радила са тренером Џејсоном Валсом да би се усредсредила у борбу – у мери у којој је чак могла да изведе своје сопствене каскаде, рекао је Валсх за Селф. Два су већ радили заједно, али умјесто стварања плана фитнесса за холливоодску звездану, почео је да обучава борца.

Алисон је вежбала дупло више.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Нова @ундерармоурвомен кошуља ми је допринела Фармеровим шетњама као … ���������� @рисемовемент @ тхеалист.ус

Пост који дели Алисон Брие (@алисонбрие)

Спортисти немају пуно слободних дана, па је Брие уписала своје тренинге од два до три пута недељно до четири или пет. Неколико дана, урадила би кардио базу, као што је пешачење сама или узимање класе у Валсховом фитнесу. Остали дани, фокусирали би се на циљање њених сјаја или руку, са варијацијама на основне потезе: чучњаци, повлачење, ударци кукова и плужа.

Није се удаљила од тренинга снаге.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Алисон Брие погодила је 11 кутија, извукла моју гузу од 220лб на санкама (без трава) и пиггибацкс. Она је тотални шеф и показује колико ће напоран рад и посвећеност учинити у теретани. Поносна. Њена нова емисија ГЛОВ на Нетфлик-у је изашла у петак 23. децембра! Гледај! @оффициалалибрие #стронгвомен #гловнетфлик #траининг #глов

Пост који дели ЈАСОН ВАЛСХ (@рисемовемент)

Најстарија гласина у књизи је да теже за подизање чине да се расипате и Хулк напоље. Тешко је то и није се бојао Брие. “Волим тренинг снаге”, рекла је у интервјуу за Вултуре. “Волим да сам јака жена и физички доказујем ствари себи у теретани.” Она је импресионирала свог тренера и чак и себе на основу онога што је на крају могла учинити, укључујући и кочење од 165 килограма, довршавање 11 пуних тијела за вјешање и пуштање стотина фунти на санку.

Жалба није била опција.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Глумица #АлисонБрие погодила ПР на 165 фунти! Препоручујемо за њу Нетфлик схов Г.Л.О.В Одличан дан за наше даме! #деадлифт

Пост који дели ЈАСОН ВАЛСХ (@рисемовемент)

Валсх каже да Брие није трошила време како жуди колико су тешке њене нове рутине. “Рекла је:” То је било стварно тешко, урадимо то поново. “, Рекао је Валсх за Селф. То је делимично, јер Брие чекао читаву каријеру да се бави таквом улогом професионалног женског рвача, Рута ГЛОВ. “Стварно сам тражио нешто другачије”, открио је Брие Иахоо Стиле. “Хтео сам да ми прљаве руке, а ја сам желео да изгледам другачије, и желео сам да урадим нешто физичко.”

Алисон је одржавао здрав начин размишљања о дијететици.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Гаиле и ја смо имали експлозију на прелиминарној забави #ГЛОВнетфлик! Она је заиста улице испред. �� #ХЕАДсандтаилсабоветхерест #аХЕАДофхертиме #ХЕАДвигандтхеангриинцх

Пост који дели Алисон Брие (@алисонбрие)

Када радите тако снажно, лагана исхрана није стварно опција. “Многе жене, нарочито у мојој професији, осећају као да се старају да изгубе тежину”, рече Брие Па + Добро. Према Валсх-у, Брие је већ прилично здравом храном, али је допунила оброке са неким протеинским шејком како би допунила глумицу после њених тренинга. Редовно је углавном једла друге изворе протеина, веггија и добрих масти. И најочекиванија, она је искрена због недостатка сплургања. “Свесна сам о томе шта ја једем, али мрзим када су људи у питању:” Моја омиљена храна је пица и чизбургер и изгледам невероватно! “, Рече Брие.

ПИН ЗА ЛАТЕР:

слика

Пратите Делисх на Инстаграму.

Преузмите апликацију Делисх.

Добавить комментарий

*

+ 60 = 63