Играј ову утакмицу која одговара картама да бисте добили бесплатно Бурритос у Цхипотле-у

У настојању да освоји своје фанове и повећа продају, Цхипотле је додавао пице у свој мени, пружајући бесплатну храну деци, нудећи цхоризо у цијелој земљи – све осим што је екстремно пооштрио своје мере сигурности хране. Ове недеље Тек-Мек ланац нуди још једну промоцију која ће вас ослободити бурритоса. Или тацос. Или салату. Или буррито посуде.

Према саопштењу за штампу компаније, све што треба да урадите је да играте брзу игру на мрежи како бисте зарадили бесплатну храну у компанији Цхипотле. Меморијска игра се назива “Љубавна прича” и укључује временски, 1-минутну сесију усклађивања са картицама. Ако упарите сет 7 састојака – и избегавате нежељене адитиве за храну – добиће вам куповину, добијете један бесплатан купон путем текстуалне поруке.

слика

Ваше бесплатно корисничко име може се откупити било када између дана и краја новембра, зато га поделите са пријатељима и једите бесплатно Цхипотле данима.

слика

Ох, и не заборавите да гледате слатки кратки филм попут Пикар који прати игру и истиче непрецизне састојке и целокупну мисију бренда. Углавном због тога што је пратио прекрасном насловницом Тхе Бацкстреет Боис-а “И Вант Ит Тхат Ваи”.

Добавить комментарий

*

96 − 89 =