Хостеса само претворила све своје омиљене грицкалице у сладолед

Пре пет година, мислили смо да ћемо морати заложити наше омиљене Хостесе посластице када бренд поднесе банкрот. Они су на крају постали најслађи повратак икада, и више него што су се надокнадили да нас стављају на тај емоционални роллерцоастер са укусним рифовима на своје класике. (Дубоко пржена Твинкиес, било ко?) Сада је то нова врста згодних залога које се топају нашим срцима.

Након што је један потрошач у Охају уочио сладолед бренда Хостеса на полицама, вијести су прокрчиле да ће и Твинкие и Сно Балл сладолед одлети у продавнице широм земље. Слатки сладолед са Твинкие-ом изгледа да је сладолед укусом торте са ванилиним кремним вртићима и комадима торте сунџе, док је ово извођење Сно кугле слаткиш сладолед с чоколадним колачима и кокосовим вртлогом.

До сада је нејасно када ће кутије бити доступне, али Упрокк извештава да би фанови требали очекивати да окупе ограничено издање у доларским општинама и продавницама од фебруара до маја. Штавише, Хостесс Цупцакес ће такође учинити замрзнут деби.

Али такође смо пратили гласине које се вртеле да су колачићи покривени кокосом постали претворени у сладоледне шипке, са чоколадним сладоледом језгро окруженим слојем ванилског сладоледа и преливано ружичастим кокосовим пахуљицама.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Ускоро ће бити отворени сладоледови барови нове Хостесе Снобалл! Састоји се од чоколаде и ваниле сладоледа покривених розе кокосовим пахуљицама. Ове производе ће произвести Нестле, што такође чини Хааген Дазс и Еди’с / Дреиер’с, тако да знате да ће то бити гоооод. . . . . . #нев #ицецреам #твинкиес #јункфоод #снацк #снацкс #снацкфоод #иифим #мацрос #цхеатмеал #инстафоод #фоодстаграм #фоодпорн #цхеатдаи #свеетс #дессерт #фитспо #фитфам #фитспиратион #флекибледиетинг #ореос #фоодгасм #фитсаграм #фоод #фитфамили #цхоцолате #хостесс #нестле #хаагендазс

Пост који дели @ цандихунтинг на

ТБХ, желели смо да изгледају више као Оно Сно Балл и мање попут бараке Стравберри Схортцаке … али просјаци не могу бити избори.

УПДАТЕ: 31. јануара 2017 у 6:02 п.м.

Хостеса је званично потврдила да ће издати три укуса сладоледа и три замрзнута посластица, која су инспирисана вашим омиљеним слатким грицкалицама. Они укључују сладолед Твинкиес, Цупцакес и Сно Баллс које смо пријавили изнад – плус невероватан Твинкие Ице Цреам Цоне, Динг Донг Ице Цреам Сандвицх, и Сно Баллс Ице Цреам Бар.

слика

Хостеса

Твинкие конус је напуњен кремљивим сладоледом са укусом Твинкие и преливен златним сундјером. Кутија садржи четири корена и коштаће око 4,49 долара. Динг Донг сендвич је прекривен чоколадом и пун сладолед од ваниле. Можете их наћи у кутијама од пет за око 4,49 долара или појединачно за око 1,99 долара.

слика

Хостеса

Пратите Делисх на Инстаграму.