Хам у Цостцоу и Самовом клупу позвани су за гуму

Када седнете на вечеру и не можете жвакати кроз комад свог печења, онда знате да нешто није у реду. Када је један клијент који је одвео кућу прерађену шунку из продавнице складишног магазина, недавно имао ово искуство, и Цостцо и Сам’с Цлуб су одмах издали позив.

Шокантно, ти дијелови који нису жвакали покривени су комадићем гуменог материјала уграђеног у месо. Погођени производ укључује вакуумски запечаћене пакете од 6 килограма Флетцхер-ове Фине Фоодс Цлассицс шуме за шумску шуму са природним соковима, који су испоручени у Цостцо и Сам’с Цлуб продавнице и дистрибутивне центре на Аљасци, Утаху и Вашингтону.

Увезени су из Канаде и садрже ознаку “Ест. # 337” и код за паковање “16 ОЦ 2016.” Ако имате једну од ових шунка, вратите је у продавницу за повраћај новца или га баците у смеће. И ако имате било каквих питања, контактирајте компанију на 855-763-4621.

слика

До сада нико није оштећен овим питањем, а амерички министар пољопривреде није објавио ниједан други извештај о неприкладном додатном састојку.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

1 + = 7