Хааген-Дазс има нови укус који је апсолутно банане

Када ископате пинт од било ког сладоледа, признајте: Увек тражите нешто. Желиш те чипсове. Ти комади. ДОБРО СТУФФ. Ударићете кашику на дно претраживања картона, надајући се … али често, нећете ништа направити.

Хааген-Дазс ће то променити.

Када је један блогер за храну отргнуо нову нову масу новог бутаног чаја Банана Печена, Хаад-Дазс ударио је ГОЛД. А сада смо очајнички ухватили руке на пинт.

Јунк Фоод Мама је недељом у Инстаграму представила најновији укус сладоледа. На етикети се каже: “вретена богатог арашидног маслаца и чоколадних чипова спојених у слатки сладолед банане” – али стварни пинт говори цијелу другу причу.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Хааген-Дазс декадентна колекција Пинт ‘О Пеанут Буттер. Без чекања .. то је банана кикирики за кикирики. “Вретени богатог масног киселог маслаца и чоколадних чипова преклопљени у слатки сладолед банане. “. Превуците да видите ����. оно што сам заправо имала је била пита Пеанут Буттера са мешаним инсајама … имала је 4 монструозне глобине ПБ … и не жалим се. База банана је укусна као банана која је само упалила жутом бојом. Веома је благог – можда сувише суптилна ако тражите јак укус банане. Користи се права кашика банане. Чоколадни чипови били су бројни. А онда је ПБ .. Имам један у милион пинт са ПБ преоптерећењем. Нема ветрова овде … пљуске. Истина је Пб- дебела и кремаста. Ако ми обећате да ћу добити још једну пинту, купио бих их све. Стварно сам уживао – први пут сам завршио пинт у једној седници. Да ли сам погодио џекпот? Или је ово био фабрички флуб? ��. НАЈНОВИЈЕ У КРОГЕРУ. #хаагендазс #хаагендазсдецадентцоллецтион #децадентцоллецтион #бананапеанутбуттерцхип #хаагендазсбананапеанутбуттерцхип # бананаицецреам #банана #пеанутбуттер #пеанутбуттерблоб #нестледриерс #аттацкофтхепбблоб #блобсандглобс #ицецреам

Порука коју дели ЈункФоодМом (@јункфоодмом) он

Инстаграмер објашњава у свом наслову: “Колекција Пинт ‘О Пеанут Буттер. Без чекања … то је банана кикирики маслац чип. Оно што сам заправо имала је пита од Пеанут Буттера са мешаним инс … “

слика

Јунк Фоод мама

Да, да, то су заправо огромне гузице кикирикија, а то је можда најбољи проклети укус икада. Заправо замислите да узмете огроман залогај тог ПБ … то је наше сретно мјесто.

Сладолед је направљен од стварне каше од банане, а блогер је приметио да је то нешто попут банане “која је управо замахнута” – изгледа да је прилично блага, али на добар начин. Што се тиче чоколадних чипова: нема мање од милијарду. (У реду, могуће претеривање, али ви их упознате.)

“Добио сам један у милион пинта са ПБ преоптерећењем, без вукова овде .. блобс је истина Пб- дебела и кремаста. Ако ми обећате да ћу добити још један пинт овако, ја бих их све купио”, додала је она.

И остало је само питање: да ли је овај ниво кикирикијестог путера стандардан или је она једноставно ударио у лутрију кикирикија? Ми ћемо се кретати по Крогерс-у како бисмо коцкали овде и требали бисте и ви. Прекрижите прсте да сви добијемо ову срећу.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

+ 45 = 51