Гордон Рамсај изазива контроверзу након исмејавања Вегана и ПЕТА

 • Познати шеф Гордон Рамсаи шалио се на Твиттер-у да је био члан “Људи једу укусне животиње”.
 • ПЕТА је одговорила на Рамсаиов коментар и нису се забављали.
 • Шеф славних је прошлост забавио на вегетаријанцима и веганима.

  Гордон Рамсаи осјећа врућину за певање забаве ПЕТА на Твиттеру. “Ја сам члан ПЕТА! Људи једу укусне животиње ……”, познати шеф кухиње и Паклена кухиња домаћин написао након Твиттер корисника @тхиццкуеер питао је Рамсаи да коментарише своју веганску лазање.

  Рамсаиов коментар је добио преко 44.000 ретвеета, 150.000 воли и преко 1.000 коментара. Један коментар посебно је дошао од саме групе за заштиту животиња, која заправо подразумева Људи за етички третман животиња. ПЕТА је звао на Рамсаиовој нит да каже кухару зашто једног дана може постати један од њихових чланова.

  “О, драги, Гордоне. Чули смо ту стару линију”, написао је ПЕТА на свом Твиттер налогу. “Док проводите вријеме како се исмевате у будућност #веган кладимо се да ћете једног дана постати, већина кувара истражује здраве животињске и животне околине пријазне #ПлантБасед посуде.”

  “Права” паклена кухиња “је пуна лешева и секрета од вјештачко осемењених, кастрираних и рутински злостављаних животиња”, наставио је ПЕТА. “Као што је Паул МцЦартнеи рекао:” Ако кланице имају стаклене зидове, сви би били “вегетаријански”. “

  Дебата је тада изазвала на Твиттеру међу људима који су подржали Рамсаи-ову одлуку да једу месо и друге који су желели показати своју подршку веганској заједници.

  Рамсаи није директно одговорио на коментаре ПЕТА-а. Али отворени кухар није онај који ће угризати његов језик, а ово није Рамсаиова прва свађа са веганима, или.

  Према ријечима Еатера, Рамсаи је пишкао месо који није месо, када је питао о каквој храни је алергичан, а он је одговорио: “Вегани”. У 2016. години, Рамсаи је такође покушао да узме вегетаријанац да једе месо на својој емисији Ф Реч. Погледајте снимак из епизоде ​​испод.