Гигантска гумена чоколадица Самовог клуба од 4 фунти је бака

Сећате ли се прошле године када је Самов клан управо прекинуо интернет са својом чудовиштвом од 4 килограма чудовишта? Одличне вести, пријатељи. Рекла је да је прелепа, масивна, чудовиште од бундеве је БАЦК.

Пре него што питаш, да. Ствар је потпуно исте величине. Та величина је 72 унце (или 14 предрезаних резова). Ове године, сира је 17,98 долара, што је прилично одличан посао, с обзиром на то да је дупло више од величине било ког другог сира и постоји и могу остати замрзнути за једну календарску годину.

слика

Самов клуб

Да ли знате друге неопходне ствари везане за сира од сира? Овај лош дечак састоји се од праве крем сира и гомиле тикве и зачина. Наравно, нема ни вештих боја и укуса.

Ако сте прешли на редовну, стару, мега-сира, Сам’с Цлуб такође уводи нови и ексклузивни десертни десерт до 2. новембра: Пумпкин Спице Латте Пие.

слика

Самов клуб

Иако је ова пита више у линији с великом количином онога што бисте мислили да ће пита бити (то је око 24 унце), то је такође супер јефтино – 7,98 долара за шест комада! Пер Сам’с Цлуб, ова нова пита је “пецива коријена испуњена слојевима богате бундеве и пене еспрессо баварским кремом са преливеним врхом, еспрессо кремом и зачинковима зачина: мушкатни орашчић, цимет и ђумбир.”

У суштини, све је добро на свету.


Делисх Цоокбоок
амазон.цом
19,49 долара
ДОБИТЕ СВОЈЕ